Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibil, dar adevărat: Anamaria Prodan vrea să formeze o mare familie alături de Reghe, Corina Caciuc și copiii

Incredibil, dar adevărat: Anamaria Prodan vrea să formeze o mare familie alături de Reghe, Corina Caciuc și copiii
Se împlinește anul de când a fost admisă cererea de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Între timp antrenorul și-a botezat fiul și i-a tăiat moțul, ba chiar așteaptă un nou copil. Lucrurile sunt însă calme doar aparent.

Anamaria Prodan nu-i dă pace lui Laurențiu Reghecampf în continuare. Ba mai mult, îi cere public bărbatului să le permită fiilor lui să se cunoască. Impresara nu e de acord cu faptul că Bebebto, fiul ei și al lui Reghe, nu și-a cunoscut încă fratele mai mic, pe Liam. Acesta a împlinit un an în luna mai, fiind rodul iubirii antrenorului cu actuala sa parteneră, Corina Caciuc. Tânăra urmează să îl facă tată pe Reghe pentru a doua oară, după cum a anunțat, simbolic, chiar de ziua acestuia, luna trecută.

Anamaria Prodan nu vrea să-i dea pace lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan se plânge că i-a cerut fostului ei soț ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, dar acestra nu ar fi fost de acord cu o vizită sau o întâlnire între băieții săi. Impresara susține că, din moment ce au același tată, este firesc ca băieții să se cunoască, dincolo de animozitățile existente între adulți.

Anamaria Prodan susține că tatăl fiului ei, Laurențiu Reghecampf, nu îi permite lui Bebeto să își cunoască fratele mai mic

„Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea pentru femei.

Reghecampf, tată de trei băieți

Laurențiu Reghecampf este tată pentru trei băieți. Fiul cel mare este Luca, major deja, din căsătoria cu Mariana Pfeiffer. Acesta a crescut alături de Anamaria Prodan și de fiul acesteia  și al antrenorului, Laurențiu junior, sau Bebeto, așa cum e el alintat. În familia reunită erau și fiicele impresarei, Sarah și Rebecca, din căsnicia ei cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

Laurențiu Rghecampf are trei fii – Luca, Laurențiu junior și Liam. Actuala sa parteneră a anunțat că îi mai face un copil

Toți au crescut împreună. Doar acum, conform declarațiilor impresarei, Laurențiu Reghecampf nu se grăbește să le facă cunoștință fiilor săi mai mici, Bebebto și Liam, deși mezinul are mai bine de un an de când s-a născut.

Anamaria Prodan susține că în perioada cea urmat divorțului s-a regăsit pe sine. Ea recunoaște că, înainte vreme, din dorința de a-și valorifica imaginea a avut de fapt de suferit spiritual. „Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre