Simona Ionescu / Redactor Șef

Întâlnire de gradul zero. Ce și-au vorbit Bianca și Bodi când s-au văzut prima dată după despărțire

Întâlnire de gradul zero. Ce și-au vorbit Bianca și Bodi când s-au văzut prima dată după despărțire
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au văzut și și-au vorbit pentru prima dată după despărțirea de acum trei luni. se pare că a fost ultima despărțire, și pe bune, de data aceasta, cei doi având un intens istoric se supărări și împăcări.

A fost cu adevărat o întâlnire de gradul zero pentru cel mai comentat fost cuplu din România, și e interesant de ce și-au vorbit Bianca și Bodi când s-au văzut prima dată după despărțire. Sursele Cancan arată că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au văzut chiar în atelierul de creație al fostei prezentatoare de la Kanal D.

Blondina se afla la atelier când o cunoștință comună și-a făcut apariția. Aceasta i-a adus Biancăi un imens buchet de trandafiri și a pretextat că are de cumpărat trei ținute. Imediat a spus că îl va suna pe Alex Bodi, după ce ar fi vorbit și cu acesta, care ar fi fost de acord. Astfel a fost pusă la cale întâlnirea dintre Bianca și fostul șoț.

Întâlnirea dintre cei doi a fost, așadar, virtuală, prin intermediul apelului telefonic video. Sursa citată spune că a aflat detalii emoționante. Nu le-ar fi fost indiferent faptul că, după atâta timp, se vedeau direct și vorbeau. S-au privit în ochi câteva secunde. Tânăra intermediară se declară confidenta celor doi, dar și fana numărul unu al cuplului, sperând, încă, să îi poată împăca.

Ce și-au vorbit Bianca și Bodi când s-au văzut

Aceasta a relatat că foștii soți și-au exprimat părerile de rău pentru ce nu a fost bine în trecut și au promis că nu vor mai vorbi urât unul de altul în public.

Cel mai emoționant moment din întreaga întâlnire virtuală a fost apariția Sofiei, fetița Biancăi Drăgușanu. Puștoaica, ce s-a înțeles minunat cu Alex Bodi, a fost cea mai fericită să îl revadă. Imediat ce l-a văzut pe ecranul telefonului, l-a întrebat unde este.

„Bianca și Alex nu au premeditat momentul, dar au acceptat să se întâmple, ceea ce indică faptul că au lăsat garda jos. Dacă nici Bianca, nici Alex nu ar fi vrut să se vadă sau să se audă, fie și pentru câteva minute, nu s-ar fi văzut. Dar au acceptat. Totul a fost pus la punct de această fată, o cunoștință comună care îi iubește și vorbește mereu cu ei. Vrea să-i împace”, au declarat pentru cancan surse apropiate celebrului fost cuplu.

În prezent, fiecare din ei pare să își fi refăcut viața. Alex Bodi a fost primul care s-a logodit, cu o moldoveancă stabilită în Londra, Daria Radionova. Apoi a venit rândul Biancăi. După întoarcerea din Maldive, unde a fost alături de Gabi Bădălău, fiul celebrului baron PSD, se vorbește că ar fi fost și ea cerută în căsătorie.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 5 februarie. Pentru Pești se deschide un capitol nou, care ține de realizarea planurilor lor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre