Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină dă de pământ cu vedetele mondene: „Cred că merg cu poza cuiva și se transformă”

Ioana Ginghină dă de pământ cu vedetele mondene: „Cred că merg cu poza cuiva și se transformă”
Ioana Ginghină este din ce în ce mai sinceră în ultima vreme atunci când vine vorba de a-și expune tranșant părerile. Recent, actrița a dat de pământ cu vedetele mondene și a vorbit despre operațiile estetice pe care acestea și le fac. Ginghină a explicat și în ce context apelează ea la proceduri estetice.

După ce a participat la o petrecere unde s-au aflat vedetele mondene autohtone, Ioana Ginghină dă de pământ cu acestea. Actrița a vorbit despre șocul pe care l-a trăit atunci când a observat o mulțime de fețe noi, inclusiv influencerițe, adică vedete pe internet. Ginghină a recunoscut că este de modă veche, căci e obișnuită că vedete sunt cele mari, care apar la televizor. 

Actrița în vârstă de 46 de ani a vorbit apoi despre procedurile estetice, care sunt folosite în exces de vedetele mondene de azi, spune ea. Ioana Ginghină are și o fiică de 16 ani, care locuiește cu ea și s-a manifestat îngrijorată de tendințele pe care le urmează azi tinerele în materie de proceduri estetice, care ajung de multe ori să le strice fizionomia. 

Ioana Ginghină, șocată de valul de tinere vedete care aleg să arate la fel 

Actrița a povestit pe contul ei de Instagram ce părere are despre vedetele pe care le-a observat la petrecere: „Fetele transformate de nici nu pot spune, operații, intervenții estetice, gel hialuronic la buze. Cred că ăsta este pe primul loc care m-a șocat și apoi bineînțeles pomeți și față. Cred că merg cu poza cuiva și se transformă. Deci am văzut o grămadă de fete la fel. 

Buze foarte mari, mult prea mari pentru gustul meu și pomeți. Dar eu ce nu înțeleg la intervențiile astea este că eu dacă mi-aș face intervenții  și dacă îmi fac intervenții, căci îmi fac și intervenții și tratamente cosmetice, le fac ca să îmi mențin o piele tânără”, a comentat actrița. 

Ioana Ginghină apelează la proceduri pentru a se simți bine în pielea sa 

Vedeta a recunoscut că nu este străină de proceduri estetice, ba chiar recurge din când în când la botox, în special în zona frunții: „Merg la tratamente cosmetice, chiar azi am făcut masaj, îmi fac botox (n.r. arată spre zona frunții). Pentru că tinerețea, să ne înțelegem, nu este forever (n.r trad. pentru totdeauna) și atunci încerc doar să mă mențin la vârsta pe care o am, să am o greutate normală, piele frumoasă, îngrijită fără pori deschiși și am un aspect sănătos, al meu, sănătos. 

Dar ce-am văzut acolo nici măcar nu era ca ele se pară mai tinere și mai sănătoase. De frumusețe nu discutăm că e subiectivă. Și mă gândeam la mine ca mamă de fată, cum fac să-i spun fiicei mele că nu aia înseamnă neapărat frumusețe și că trebuie să se îngrijească. Și trebuie să avem grijă de noi, dar să nu ne stricăm fizionomia și trăsăturile pe care le avem de la Dumnezeu. Sper să înțeleagă asta!”, a încheiat Ioana Ginghină. 

Cu siguranță, aspectele semnalate de actrița Ioana Ginghină sunt o problemă pentru mamele de fete. Dialogul și explicațiile cu domnișoarele lor adolescente sunt imperios necesare, dar trebuie discutate cu mult tact. De multe ori, anturajul poate învinge sfaturile părinților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre