Simona Ionescu / Redactor Șef

Jane Seymour din „Dr. Quinn” a clarificat misterul operațiilor estetice: „Nu pot să fac nimic în legătură cu asta”

Jane Seymour din „Dr. Quinn” a clarificat misterul operațiilor estetice: „Nu pot să fac nimic în legătură cu asta”
Jane Seymour, cunoscută pentru rolul din iubitul serial „Dr. Quinn”, are 73 de ani, însă anii au trecut peste ea într-un mod elegant. Actrița a clarificat recent misterul operațiilor estetice și a clarificat dacă a apelat sau nu la bisturiu pentru a se menține tânără.

Jane Seymour, actrița care a interpretat-o pe Dr. Quinn în serialul cu același nume din anii ’90, are 73 de ani și, deși timpul a lăsat urme pe chipul ei frumos, aceasta a îmbătrânit elegant și frumos. Într-un interviu recent, vedeta a clarificat misterul operațiilor estetice și a dezvăluit dacă a apelat vreodată sau nu la astfel de proceduri. De asemenea, Seymour a explicat și care sunt secretele frumuseții sale. 

Vedeta a recunoscut că nu a apelat niciodată la proceduri estetice, însă de asemenea a spus că a încercat, însă medicii i-au transmis că nu au ce să facă pentru a corecta ceea ce o deranja. 

A încercat să își scoată cearcănele 

Actrița a declarat că „pentru a clarifica lucrurile — pentru că oamenii înțelegeau greșit — au încercat să facă ceva pentru cearcănele mele când aveam 40 de ani, pentru că fotografii spuneau mereu că am ochii umflați,”. 

Jane Seymour are 73 de ani, dar a îmbătrânit frumos și nu-și arată vârsta

Doctorii însă i-au explicat vedetei de ce nu au cum să corecteze acest aspect: „Doctorul mi-a spus că este de fapt un mușchi, așa că nu pot face nimic în privința asta”, a declarat Seymour. 

Actrița britanică glumește că a avut „o carieră destul de bună, având în vedere ochii umflați” și spune că nu dorește „să facă nimic permanent.”

Spune că operațiile nu o ajută în carieră 

„Am jucat multe roluri uimitoare, recent două femei cu Alzheimer cu scene foarte emoționante, și dacă trebuie să fii atât de emoționată, ai nevoie de fiecare mușchi de pe față,” spune Seymour. 

Jane Seymour spune că nu are operații estetice

„Așa că nu am nimic împotriva oamenilor care fac orice vor să facă, dar pentru mine personal, nu mă ajută în meseria mea, cu excepția cazului în care joc pe cineva care a avut Botox, caz în care, aș fi în totalitate pentru asta.” Seymour are totuși un secret pentru a menține un aspect tânăr: „Cel mai bun lifting facial este un zâmbet,” spune ea. „Dacă vrei să arăți tânăr, doar zâmbește din toată inima.”

Ce dietă urmează Jane Seymour 

Jane Seymour mai urmează o dietă mediteraneană și practică postul intermitent, Pilates și antrenamente Gyrotonic: „Chiar îmi place mâncarea sănătoasă,” spune Seymour, adăugând că ea mănâncă tot ceea ce cultivă în grădina ei. „Beau vin, dar uneori pur și simplu nu beau, fără niciun motiv în afară de faptul că este caloric, dar și pentru că îmi place să fiu foarte clară la minte.”

Jane Seymour face mult sport și mânâncă ce cultivă în grădina proprie

Seymour abordează exercițiile fizice „foarte atent, astfel încât să nu îmi rănesc spatele sau picioarele,” spune ea. „Includ greutăți în orice fac, pentru că cred că multe femei au senzația că dacă aleargă sau fac exerciții pentru fund sau ceva de genul acesta, este suficient. Cred că la vârsta noastră, este dovedit că pierderea osoasă este lucrul de care trebuie să avem grijă. Nu voi fi niciodată Arnold Schwarzenegger sau un culturist, asta e clar”, a declarat actrița pentru o publicație mondenă. 

Era să moară pe platourile de filmare

Abordarea câștigătoarei Emmy față de sănătatea ei s-a schimbat după ce a avut o experiență aproape de moarte pe un platou de filmare din Spania în 1988. Ea a făcut bronșită în timp ce filma și o asistentă i-a injectat un antibiotic în venă în loc de mușchi: „Când aproape am murit și am văzut lumina albă, s-au întâmplat câteva lucruri cu adevărat mari acolo. Îmi amintesc că mă uitam în jos la mine și eram chiar acolo în colțul camerei, uitându-mă la acest tip care țipa și urla și încerca să îmi injecteze lucruri și nu puteau  găsi o ambulanță,” își amintește Seymour. 

„Nu m-am conectat deloc emoțional, dar m-am conectat intelectual. Mi-am dat seama că acest corp era ca o mașină și nu funcționa, așa că atunci când m-am întors în corpul meu, am apreciat mașina. Mașina ta este bună doar atât cât o menții bună, dacă poți face ceva pentru a o menține bună, să funcționeze bine, atunci da”, a încheiat Jane Seymour. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre