Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină își apără statutul de actriță în plin scandal Oana Zăvoranu cu influenserițele

Ioana Ginghină își apără statutul de actriță în plin scandal Oana Zăvoranu cu influenserițele
Ioana Ginghină își apără statutul de actriță în plin scandal Oana Zăvoranu cu influenserițele. Ce are de zis fosta soție a lui Papadopol.

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a tranșat problema infuencerilor și a răspuns la cea mai arzătoare întrebare. Ioana Ginghină își apără statutul de actriță în plin scandal Oana Zăvoranu cu influenserițele. Zăvo s-a pus serios pe treabă în ultima vreme și nu-i scapă nimic. Le-a pus la zid pe rând pe Adelina Pestrițu, Oana Roman, Andreea Mantea și multe altele.

Creativitatea ”Queridei” se pare că nu ia deloc pauză, căci aceasta este un izvor nesecat de critici la adresa ”influenserițelor” de pe internet. În tot acest scandal, Ioana Ginghină a tranșat problema și își apără clar statutul. Vedeta s-a delimitat clar de scandalul în care sunt implicate Oana Zăvoranu și divele din showbiz. 

Ioana Ginghină își apără statutul de actriță în plin scandal Oana Zăvoranu cu influenserițele

Fosta soție a lui Papadopol a ținut să clarifice pe Instagram câteva aspecte importante. Pentru că fanii o întrebau constant ce părere are despre scandalul cu influenserițele, Ioana Ginghină a dat un răspuns clar. ”E o modă acum să te iei de influenceri…Și mă întreabă lumea: ce zici că se ia cutare de voi..Eu zic: care voi? Ei: influencerii, și-a început actrița mesajul. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Aceasta a explicat clar că este actriță la bază și că nu se consideră influencer: ”Păi eu sunt influencer? Adică chiar nu știe toată lumea ce sunt eu? Păi mai am puțin și ies la pensie de când scrie pe cartea mea de muncă- “actor”. Pe bune, am 18 ani cu carte de muncă, angajată de la 26 de ani, unde mai pui și vreo 11 seriale TV filmate și unul în derulare. Acum sper din tot sufeltul să vă fi influențat sufletele, să vă fi adus puțin zâmbetul pe buze cu câteva dintre rolurile mele și dacă vă place de mine și cum arăt la 43 de ani, atunci vă puteți inspira și din modul meu de viață”, a mai spus vedeta. Aceasta a ținut să menționeze la final că atunci când și-a început cariera nu exista termenul de ”influencer”. ”Dar când eram eu mică voiam să mă fac actriță și asta m-am făcut și asta sunt, dragii mei. Nici nu exista termenul de influencer pe vremea mea”, a încheiat Ioana Ginghină.  

Foto: Instagram 

Wow, ce reacție a stârnit Dan Chișu printre bărbați după ce a anunțat ce vaccin a făcut! Comentarii fără perdea!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre