Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină numără zilele până va ajunge a treia oară în fața altarului. S-a ales și rochia de mireasă și domnișoara de onoare

Ioana Ginghină numără zilele până va ajunge a treia oară în fața altarului. S-a ales și rochia de mireasă și domnișoara de onoare
După două căsnicii care nu au funcționat, Ioana Ginghină e decisă că a treia oară va fi cu noroc. Peste doar câteva zile va deveni din nou mireasă. Iată cum va arăta rochia. Cine va fi domnișoara de onoare.

Prima căsnicie nu i-a adus nimic, a doua a fost o pasiune nebună, dar acum știe că lucrurile vor fi așa cum și-a dorit. Ioana Ginghină se pregătește să îmbrace pentru a treia oară rochia de mireasă peste doar câteva zile.

La 46 de ani, Ioana Ginghină trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții și așteaptă cu sufletul la gură să spună a treia oară DA. De data asta este cu totul diferit, pentru că trăiește o iubire așezată, iar bărbatul din viața ei e tot ce și-a dorit.

„Ruxandra va fi domnișoara de onoare”

Dacă până nu demult, actrița nu știe ce rochiță de mireasă va purta, s-a decis totul. „Voi purta o rochie de la Nympha, în stil boho romantic, asortată cu întreg conceptul ceremoniei.”, a mărturisit bruneta pentru OK Magazine. Iar domnișoara de onoare va fi cea mai importantă persoană din viața ei: fetița ei.

„Ruxandra va fi domnișoara de onoare alături de nepoatele mele și fina mea”, a mai spus vedeta. Cununia civilă va avea loc chiar în curtea casei lor, unde mirii vor petrece alături de familie și cei mai apropiați prieteni.

Ioana Gingină a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol

Primul soț al Ioanei a fost Daniel Tudorică, alături de care a stat până în 2004. „(…) dar n-am simţit că omul acela va fi tatăl copilului meu şi ne-am despărţit. Nici măcar pasiune n-a fost între noi. A fost o grabă şi atât. Dacă am un regret e că am încurcat omul. Relaţia a fost de 7 ani şi căsnicia de 2-3 ani”, a mărturisit vedeta.

Lucrurile s-au schimbat când l-a întâlnit pe actorul Alexandru Papadopol, alături de care a trăit o iubire plină de pasiune.

„A fost pasiune, iubire, a fost o nebunie să ne căsătorim, dar n-am avut o relaţie şi-o căsnicie urâte”.

Mai sunt doar câteva zile până va spune din nou DA!

„Eu mergeam pe calea comercială, el nu. Eu eram la evenimente, el nu. Nu mai aveam nimic în comun”

„Ştiam că o să ne înţelegem bine până la final, pentru că noi am funcţionat bine ca prieteni. Şi acum, când creştem copilul împreună, ne înţelegem foarte bine. Ruxi e chiar şocată când ne vede că râdem şi ne simţim bine. Nu cred că s-a ajuns la despărţire din vina mea sau a lui.

Pur şi simplu, am evoluat diferit. Pe noi ne uniseră telenovelele, apoi lui nu i-au mai plăcut. Eu mergeam pe calea comercială, el nu. Eu eram la evenimente, el nu. Nu mai aveam nimic în comun. Spre final, voiam ca lucrurile să meargă, dar era şi multă frică”, a povestit Ioana.

Cine e Cristi Pitulice, actualul iubit

Bărbatul care îi este alături de patru ani, Cristi Pitulice, este din Alexandria, absolvent a două facultăți și totodată unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism. „Cristi a fost alături de mine de la început. În primul rând, e o altfel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”.

„Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună”

„Noi am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună”, a povestit Ioana cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre