Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină, restricții dure în vacanță. Vrea să arate perfect la nuntă

Ioana Ginghină, restricții dure în vacanță. Vrea să arate perfect la nuntă
De două săptămâni, Ioana Ginghină a lăsat toate problemele acasă, și-a luat fetița și iubitul și au fugit în Grecia. Chiar dacă e vacanță, artista are extrem de mare grijă de siluetă.

Este extrem de fericită că și-a găsit bărbatul care o merită. Ioana Ginghină se distrează în Grecia, însă nu a sărit calul.

Ioana Ginghină, restricții dure în vacanță. Vrea să arate perfect la nuntă

Și-a luat un concediu binemeritat, însă asta nu înseamnă că se răsfață atât cât ar vrea. Ioana Ginghină a reușit până acum să nu pună nici un kilogram în plus, pentru că se abține de la cele mai gustoase preparate. „Deși sunt în vacanță de două săptămâni, am reușit să mă mențin la aceeași greutate.

Nu este ușor credeți-mă! Colegii mei de vacanță mănâncă pe lângă mine zilnic înghețată. Însă îmi este mai ușor să mă abțin decât să mă chinui la întoarcerea acasă cu diete. Secretul e simplu. Nu pâine. Cred ca am mâncat doua felii de pâine în două săptămâni. Nu zahăr.

N-am mâncat nimic dulce până acum, dar o să mănânc o înghețată săptămâna asta. Nu mănânc seara. Pentru că bem în fiecare seară ceva alcool, nu mai mănânc absolut nimic la cină. Nu ronțăi între mese. Da, nimic între mese, doar câte un gin tonic și muuultă apă.

În rest, mai fur câte un cartof prăjit din farfuria Ruxandrei și câte un calamar prăjit de la Cristi, dar cam atât. Salata greceasca să trăiască! Voi aveți grijă de dietă în vacanță?”, a mărturisit vedeta pe contul său de Intagram.

Cum va arăta nunta

În această toamnă, Ioana și iubitul său, Cristi își vor uni destinele. Actrița spune că a optat pentru o petrecere restrânsă, unde vor participa doar cei apropiați și familia. „Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva.

Dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a declarat cu ceva timp în urmă bruneta pentru Ok Magazine.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre