Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac se plânge de bani. Ce nemulțumiri are

Ion Țiriac se plânge de bani. Ce nemulțumiri are
Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români, însă se plânge de bani. Ce nemulțumiri are fostul jucător de tenis.

Ion Țiriac este proprietarul turneului de la Madrid. Recent, omul de afaceri i-a dăruit Soranei Cârstea un wild card. Tenismena îi este apropiată fiindcă are o relație cu Ion Țiriac jr., fiul miliardarului. Zvonuri privind apropierea dintre cei doi au apărut încă de anul trecut, la trei ani de la divorțul dintre Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc. Conform presei autohtone, Sorana s-ar fi logodit anul trecut în secret cu fiul miliardarului. 

Astfel, deși nu întrunea punctajul necesar, sportiva a primit un „wild card” de la nimeni altul decât Țiriac. Acest cartonaș îi dă dreptul tenismanei să participe la turneul WTA de la Madrid, direct în tabelul principal. Practic, un wild card este extrem de important pentru o jucătoare, pentru că îi permite să intre într-o competiție importantă fără să aibă punctajul necesar. Astfel de cartonașe se pot oferi doar de către managerii de turneu sau de către organizatori. Toate bune și frumoase, însă acum Țiriac se plânge de bani. Iată ce problemă are. 

Țiriac se plânge de bani. Turneul de la Madrid îl costă prea mult 

Într-un interviu acordat gsp.ro, omul de afaceri a povestit că se bucură de faptul că tribunele vor fi deschise la 50% din capacitate. Totuși, Țiriac a dezvăluit că acest lucru îl va costa mult mai mulți bani. „Spre norocul nostru, Madridului îi merge mult mai bine decât Europei în general. De la ultimul oraș în Europa, a ajuns cel mai acătării din punct de vedere al numărului infectaților. Vor fi măsuri extraordinare, vor fi costuri peste costuri.

Mă costă mult mai mult acum, anul acesta, cu 50% din capacitate. Socoteala e că trebuie să angajez undeva între 1500 și 2000 de angajați mai mulți pentru acest turneu. Un turneu are foarte multe costuri. Nici partenerii nu prea mai plătesc tot, nu vor să plătească că nu mai sunt la fel de mulți spectatori. Dar serviciile trebuie date”, a mărturisit Țiriac.  

În acest moment, averea lui Ion Țiriac este estimată la 2 miliarde de euro. 

Foto: Facebook

Exclusiv. Loredana Groza, dialog savuros cu tatăl ei: „Numai eu știu cât am muncit în tinerețe”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre