Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, despre dependența de care nu poate scăpa. Fostul milionar se declară învins

Irinel Columbeanu, despre dependența de care nu poate scăpa. Fostul milionar se declară învins
După atâtea probleme care l-au măcinat, Irinel Columbeanu trăiește în sfârșit liniștit, la azilul din Snagov. Fostul milionar de la Izvorani spune că și-a făcut chiar și o prietenă, dar are o dependență.

Irinel Columbeanu nu și-a pierdut speranța, dar până când se va întâmpla o minune trăiește la azilul din Snagov. Iată cu ce își ocupă timpul fostul soț al Monicăi Gabor și de a ajuns dependent.

Face sport la sala de la azil

Irinel Columbeanu are grijă de sănătatea lui. Mănâncă la timp, iese cu prietenii din azil, face sport la sala din instituție și speră că la un moment viața se va schimba. Pentru că niciodată nu și-a pierdut optimismul. Iar în acest moment, pentru că are timp destul, lucrează la carte.

„Am devenit dependent”

Și, pentru este „un pic și jurnalist”, fostul afacerist spune că are și „alte povestiri, de la colegii de aici, despre cum era pe vremuri”. Columbeanu a recunoscut că și-a făcut „o prietenă, care are și ea un fiu în America” și spune că avantajul la azil este, înainte de toate, socializare și „prietenii dezinteresați”.

Irinel Columbeanu a recunoscut: e dependent

Iar obiectul de care nu se poate desprinde este „telefonul. Încerc să-l las dar nu prea pot. Am devenit dependent”. Cum decurge o zi din viața fostului milionar de la Izvorani? „Întâi pe telefon, apoi la televizor, merg și la sală aici, mai fac sport. De citit, citesc în special cărțile mele. Și pot spune că mi-au plăcut”, a mărturisit acesta pentru Cancan.

Vrea să-și cunoască viitorul ginere

Irinel Columbeanu a aflat că fetița lui are un iubit și s-a bucurat foarte mult. Irina nu i-a povestit despre băiat tatălui său, deși acesta nu ar fi avut nimic împotrivă, considerând că „e normal să aibă o relație”. Irina mai are un an și va merge la colegiu, însă „nu s-a decis spre ce se va orienta”, și abia așteaptă să vadă ce are în gând fiica sa. Referitor la băiatul care i-a furat inima fiicei sale, Irinel Columbeanu are o mare dorință. Vrea să meargă în America și să-l cunoască „pe viitorul ginere”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre