Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu și blestemul apei. Tragediile vieții lui s-au petrecut în piscine

Irinel Columbeanu și blestemul apei. Tragediile vieții lui s-au petrecut în piscine
Piscina a fost, de-a lungul vremii, un blestem pentru Irinel Columbeanu. Monica Gabor a divorțat de el după ce l-a văzut cu două frumuseți în piscină. Fosta lui iubită, Daiana Estera a povestit un lucru tulburător care i s-a întâmplat fostului afacerist tot în piscină.

Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri incredibile la Xtra Night Show, povestind unul dintre secretele neștiute ale afaceristului. Primul accident vascular pe care fostul milionar de la Izvorani l-a făcut s-a întâmplat în piscină

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu susține că fostul milionar este o  persoană naivă, care s-a lăsat influențată de persoane rău intenționate. Se pare că averea a început să se micșoreze în momentul în care acesta a început să aibă probleme de sănătate, inclusiv un accident vascular.

„Primul lui accident vascular a fost într-o piscină”

Daiana, fosta iubită a lui Columbeanu
Daiana, fosta iubită a lui Columbeanu

Femeia a declarat că Irinel i-a povestit despre primul lui accident vascular care „a fost într-o piscină”. Cei doi nu au vorbit vreo doi ani, apoi s-a trezit cu o invitație din partea fostului milionar de la Izvorani. N-au putut să se vadă atunci, dar după puțină vreme, Irinel i-a cerut fostei iubite ajutorul. „M-a chemat la el cu un amic medic să îi acordăm primul ajutor, deoarece era foarte grav rănit la cap și sângera.”, a povestit aceasta. Ce se întâmplase cu fostul afacerist?

„Nu s-au asigurat dacă mai trăiește, mai respiră”

Cu o noapte înainte, Irinel băuse atât de mult într-un bar „până a căzut”, iar cei din bar l-au dus în apartament și l-au lăsat pe podea. „Nu s-au asigurat dacă mai trăiește, mai respiră”. Irinel ar fi dormit, și-a revenit apoi a sunat-o pe Daiana.

„Era lovit la cap, dar nu era ceva grav. (…) Apoi am reluat prietenia, legătura. A venit natural, pentru că am văzut că mă caută. Nu mai avea bani. mergeam la el, îi mai făceam și eu curățenie, îl invitam la mine acasă să mâncăm”, a mai spus fosta iubită a lui Irinel Columbeanu.

Blondele lui Iri i-au dat afaceristului nota 5 pentru prestație

Irinel Columbeanu
Cum trata Columbeanu femeile când era pe val

Povestea lui Irinel Columbeanu cu două blonde, Anca și Florentina nu va fi uitată niciodată. Fetele au povestit atunci că  au fost abordate de afacerist într-un club, iar una dintre ele își știa de ceva timp, pentru că „m-a invitat să petrec noaptea cu el. I-am spus că nu pot, de atunci nu ne-am mai văzut”.

Amabil și galant, Irinel le-a invitat la el la masă, le-a servit cu șampanie și după ce au povestit și au dansat, s-a plecat spre Izvorani.

„Eu eram Baby, el era crocodilul şi Anca mătuşa. Îi dau nota 5 pentru prestaţia lui”

Au vorbit despre „ce face Monica în America”, apoi a „început să ne povestească despre fostele lui iubite”.

„Despre Mariana Roşca ne-a spus că atunci când a venit să îl abordeze, i-a mirosit gura de nu puteai să stai lângă ea”. După ce s-a mai băut și s-a pus o muzică lascivă, Irinel „a dispărut după un paravan şi a venit apoi gol-goluţ, foarte hotărât şi plin de el” și toată lumea a intrat în apă.

„«Voi aţi venit aici pentru afaceri sau pentru bip, bip? L-am atenţionat că nu se procedează aşa, el a făcut abuz de numele lui, marele Irinel Columbeanu, căruia i se cuvin toate femeile din România. Era băut bine, euforic şi excitat, nu s-a prins că e filmat. Eu eram Baby, el era crocodilul şi Anca mătuşa. Îi dau nota 5 pentru pretaţia lui”, a spus una dintre fete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre