Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Pepe, prima poză însărcinată. Yasmina radiază de fericire

Iubita lui Pepe, prima poză însărcinată. Yasmina radiază de fericire
Pepe și Yasmine Ody formează unul din noile cupluri extrem de îndrăgite din showbizul românesc. iar vestea cea mare a dat-o recent chiar artistul: va fi tată a treia oară.

Iubita lui Pepe este cu adevărat o tânără foarte frumoasă. Și seamănă mult și cu fosta lui soție, Raluca, o vede oricine. Dar acum, Yasmine radiază de fericire cu burtica ei bombată de viitoare mămică.

A fost o perioadă în care lumea a crezut că Pepe și Yasmine nu mai formează un cuplu, că s-au despărțit. Adevărul este că, privindu-le viața doar prin prisma rețelelor sociale, aceasta era impresia pe care o lăsau. De fapt, Pepe era foarte ocupat cu  munca lui de artist, și aproape că exclusiv doar asta promova. Cântărețul își mediatiza constant evenimentele la care participa dar și concertele din studio, online pe care o început să le susțină încă din timpul  stării de alertă.

Iubita lui Pepe este o tânără foarte discretă

Pe de altă parte, iubita sa este o tânără care nu se aliniază trendului urmat cu sfințenie de persoanele de vârsta ei. În timp ce alte tinere fete care nici măcar nu sunt la fel de frumoase ca și ea nu mai prididesc cu expunerea pe rețelele sociale, Yasmine este o persoană cât se poate de discretă. De exemplu, contul ei de Instagram este privat, iar pe cel de Facebook postează extrem de rar.

Luna trecută în timpul unui concert pe care l-a susținut în București, cu o audiență foarte mare, Pepe a ținut să împărtășească ultima mare bucurie din viața sa, și anume vestea că în curând va devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui este însărcinată și, din ceea ce a lăsat de înțeles artistul, urmează să i se aducă pe lume un urmaș care îi va duce Numele mai departe. Pepe și Yasmine se pregătesc să fie tată și mămică de băiețel. Iar acum, viitoarea mămică a postat un selfie făcut în mașină, arătând-și burtica, radioasă de fericire.

Fiicele lui Pepe abia așteptă frățiorul

Așa cum știți, Pepe este deja tată el având două fetițe superbe cu cea de-a doua soția sa, Raluca. Este vorba de Maria, în vârstă de 8 ani și Rosa, care are 5 ani. În curând, fetițele, care se înțeleg de minune cu viitoarea lor mămică vitregă, își vor cunoaște frățiorul.

După ani mulți de căsnicie, Pepe și Raluca s-au despărțit, iar primul care și-a refăcut viața a fost chiar artistul. El introdus-o imediat pe noua sa iubită în viața fetițelor sale, semn că încă de la început relația a fost una asumată văd și cat se poate de serioasă, cu perspectivă de viitor. Împreună, toți patru au fost plecați în vacanță în străinătate, dar și în foarte multe excursii în țară. Fetițele lui Pepe au o relație foarte frumoasă cu viitoarea lor mămică vitregă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre