Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Elenei Udrea se laudă cu fiica sa. Eva, fotografiată cu mustăți

Iubitul Elenei Udrea se laudă cu fiica sa. Eva, fotografiată cu mustăți
Chiar dacă are mari probleme cu justiția, Elena Udrea nu se lasă. Fosta blondă de la Cotroceni, iubitul Elenei și fiica lor, Eva, au petrecut la mare.

Câteva zile la malul mării cu ocazia sărbătorilor au fost o binecuvântare pentru iubitul Elenei Udrea, dar și pentru fostul ministru al Turismului.

Iubitul Elenei Udrea se laudă cu fiica sa. Eva, fotografiată pe plajă

Sunt o familie frumoasă pe care nimeni nu o poate destrăma. De Paște, Elena Udrea alături de iubitul său, Adrian și micuța Eva s-au distrat de minune pe litoralul românesc. Afaceristul a fost atât de fericit că e alături de fetele sale minunate, încât nu a rezistat și a postat pe rețelele de socializare cele mai frumoase fotografii.

Într-una, mămica Elena Udrea pictează alături de micuță. De fapt, îi pictează mutrișoara. I-a făcut și niște mustăți de pisicuță, după ce – se vede clar! – Eva îi trăsese cu pensula niște mustăți verzi.

Dintre pozele postate de Adrian Alexandrov, una a rupt gura târgului, pentru că tăticul și-a fotografiat prințesa pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie alb, care avea pe piept o inimă uriașă.

Eva are acum aproape 3 ani și este o domnișorică foarte frumoasă.

Adrian Alexandrov s-a lăudat mereu cu fiica sa, postând fotografii superbe cu Eva, dar și instantanee din viața lor de familie.

Fotografia aceasta este din 2020, dar dragostea și armonia familiei este la fel de mare ca și acum

Este un tată minunat, care o iubește enorm pe Eva

Chiar dacă Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu au ajuns în fața ofițerului Stării Civile, cei doi consideră că sunt o familie și se iubesc la fel ca la început. „Este o relație frumoasă, puternică. Nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață.

Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, a declarat Elena Udrea cu ceva timp în urmă.

Foto: Instagram

Mihaela Rădulescu despre Anna Lesko. Mai rar așa ceva!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre