Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Mădălinei Ghenea și al Andreei Raicu trăiește ca-n filme. Cu alta

Iubitul Mădălinei Ghenea și al Andreei Raicu trăiește ca-n filme. Cu alta
Întortocheate sunt căile dragostei. Când toată lumea aștepta un inel de logodnă pe degetul Andreei și o vizită de curtoazie ( măcar) în Italia, a apărut surpriza.

Iubitul Mădălinei Ghenea și al Andreei Raicu trăiește ca-n filme. Nu cu mult timp în urmă i-a trimis Andreei tort, de ziua ei, în Toscana. Prin iarnă, o ducea în vizită la mama sa acasă. Apoi zicea că se duce și la Milano, să le vadă pe Mădălina și pe Charlotte, fiica lor. între timp a ajuns exact în brațele altei femei.

Paparazzii Cancan.ro l-au surprins pe Matei Stratan în compania unei brunete focoase, în mari tandrețuri. Ca doi adolescenți îndrăgostiți, afaceristul și noua sa cucerire au avut un moment pasional în fața clădirii de apartamente în care tânăra locuiește.

Iubitul Mădălinei Ghenea și al Andreei Raicu trăiește ca-n filme

Matei Stratan a petrecut o seară romantică alături de brunetă sexy, la un restaurant din Herăstrău. Cei doi au luat cina și s-au delectat cu vin roșu. Potrivit sursei citate, pe toată durata întâlnirii, cei doi s-au sorbit din priviri, chiar dacă nu au făcut niciun gest care să îi trădeze. Pentru că a băut vin, Matei Stratan și-a chemat șoferul și, după ce a urcat-o pe tânără în mașina sa, a condus-o acasă.

Ajunși la adresa tinerei, omul de afaceri și-a luat rămas bun cu un sărut prelung și pasional. E clar că nu erau pentru prima dată împreună.  Apoi a privit cum tânăra pleacă spre acasă, înainte să se urce în mașină și să se retragă și el spre casa sa.

Cum a ajuns Matei Stratan așa bogat

Matei Stratan e unul dintre cei mai râvniți tineri din mediul de afaceri românesc, dar nu s-a îmbogățit singur. Familia Stratan deține un imobil de 20 de milioane de euro în București și un imobil luxos, evaluat la aproximativ aceeași sumă, în Londra.

Familia mai deține o vilă în Toscana, care ar costa aproximativ opt milioane de euro, și un iaht de 20 de milioane de euro. Tatăl lui Matei Stratan se află în topul celor mai bogați români, iar ascensiunea sa a început în anul 1995. Averea lui Dan Stratan e evaluată la 250 de milioane de euro, în timp ce bărbatul încearcă să rămână foarte discret.

Sursa foto: Cancan.ro, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre