Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu își planifică două nunți în loc de una

Iulia Albu își planifică două nunți în loc de una
Cea mai excentrică vedetă din România se pregătește să își pună din nou pirostriile și planifică două nunți ieșite din comun. „Nu vom face o nuntă tipic românească”, spune aceasta.

Aproape că nu mai e nevoie de făcut nicio prezentare când vine vorba de Iulia Albu. Vedeta cu cele mai ieșite din comun ținute și accesorii, o maestră a replicilor acide este prezentatoarea rubricii „Marțea Neagră”, din cadrul emisiunii „La Măruță”. Este designer, critic de modă, avocat, și femeie de afaceri. A fost căsătorită cu designerul Mihai Albu și au împreună o fiică, Mikaela. De câțiva ani, Iulia se iubește cu Mike, iar acum se pregătesc cu adevărat de nuntă.

Și anul trecut Iulia Albu a adus în discuție o posibilă nuntă, dar acum a vorbit despre planurile pe care le au. În loc de o nuntă, s-ar putea să fie două. „Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. (…) Voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici.


Cea mai neobișnuită vacanță a tuturor timpurilor

De ce să optezi pentru un antrenor personal. Cine sunt românii care îl primesc gratuit


Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat Iulia Albu într-un interviu acordat ziarului Libertatea.

Șosetele lui Mike

Pe cât e de efervescentă când le dă replici vedetelor din showbiz-ul românesc, pe atât de discretă e Iulia Albu când vine vorba de Mike, iubitul ei de câțiva ani. Acesta a studiat vioara și trăiește la Londra. Și e un personaj aparte după cum a mărturisit fashion-editorul într-un alt interviu. Ceea ce a contact atunci când s-au cunoscut au fost trei detalii surprinzătoare: bărbatul purta șosete extrem de colorate, habar nu avea de celebra găină neagră a Iuliei Albu și nu știa nimic nici despre televiziunile din România.

Iulia Albu a mai avut ca și animale de companie o găina, pe nume Chateau Loulou de la Fraise, și doi cocoși, Jean Luc Charmois le Doux și Serge de Pompadour a Marble. Primăvara aceasta, a postat pe Instagram imaginea noului animal de companie, o găină cu gâtul golaș, accesorizat cu un colier statement din pietre strălucitoare.

Sursa foto: Instagram / Iulia Albu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre