Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu râde de ținuta Andreei Esca. „Acei colțunași care îi are pe pantofi…”

Iulia Albu râde de ținuta Andreei Esca. „Acei colțunași care îi are pe pantofi…”
Iulia Albu nu iartă pe nimeni, iar acum a venit rândul Andreei Esca să fie luată la puricat. Iată de ce s-a strâmbat designerul.

Iulia Albu analizează și pune punctul pe I acolo unde e cazul. Ce a putut să spună despre Iulia Albu.

Iulia Albu face glume pe seama ținutei Andreei Esca. „Acei colțunași care îi are pe pantofi…”

Andreea Esca a fost întotdeauna remarcată pentru ținutele ei perfecte, dar de data asta se pare că a dat-o în bară, iar Iulia Albu a observat. Designerul a comentat una dintre aparițiile prezentatoarei în cadrul emisiunii Una dintre aparițiile Andreei Esca a fost comentată în cadrul emisiunii „Poliția modei”, iar cuvintele acesteia nu i-au căzut deloc bine vedetei ProTV.

Ce ținută a purtat Andreea? Una casual, formată dintr-o fustă cu dungi alb și negru, un tricou roz cu mesaj și o pereche de pantofi roșii, cu un accesoriu, care a stârnit râsul designerului.  „Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (..) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru.”, a spus Iulia Albu, la Antena Stars.

Nici Oana Roman nu a scăpat

Cu puțin timp în urmă și Oana Roman a intrat în vizorul Iuliei Albu, care a recunoscut, totuși, că fiica lui Petre Roman, a progresat puțin. „Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobile. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate. (…)

Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”, a spus designerul. Iulia a amintit că și ea urmează un regim strict, pentru a-și menține silueta. Astfel, ea consumă zahăr doar odată pe săptămâna, de obicei duminica, iar joia se desfată cu cartofi prăjiți.

Sursă foto: instagram, click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre