Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur a cucerit India. Avem imaginile care fac dovada că acum e una de-a lor

Iulia Vântur a cucerit India. Avem imaginile care fac dovada că acum e una de-a lor
De ani buni deja, Iulia Vântur locuiește în India. Au trecut peste 10 ani de când vedeta este foarte fericită și împlinită alături de iubitul său, actorul de Bollywood Salman Khan. Încă de la începutul vieții ei în îndepărtata țară, frumoasa româncă a fost chestionată despre adaptarea la noul mod de viață.

Dacă cineva mai avea dubii, acum imaginile vorbesc de la sine. Iulia Vântur a devenit cu adevărat indiancă. Vedeta se îmbracă și trăiește asemeni femeilor indiene.

Iulia Vântur se îmbracă și trăiește asemeni femeilor indiene (Sursa foto: Instagram)

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, ea a povestit recent că deși locuiește de 10 ani în India, nu s-a obișnuit cu mâncarea. Adică, îi place enorm, și tocmai de aceea încearcă să o consume cât poate de rar, ca să nu se îngrașe. „Nu mă arunc foarte tare, căci dacă mă arunc, se vede”, a recunoscut vedeta, altfel apreciată pentru silueta ei impecabilă. Ea consumă zilnic, la prânz, dahl, care este un fel de supă sățioasă din linte, care se servește cu orez.

Vedeta a învățat limba indiană, vorbește hindi cu prietenele

După o vizită în România, Iulia Vântur a revenit în țara ei adoptivă, India, unde duce o viață de prințesă alături de iubitul ei, vedeta de Bollywood, Salman Khan. Ea s-a adaptat rapid la viața din India și a adoptat modul de viață al femeilor de aici. S-a împrietenit cu alte vedete din showbizul indian, dar a făcut mult mai mult.

Iulia Vântur a învățat limba indiană, vorbește hindi, dar a adoptat și portul și practicile femeilor din această țară (Sursa foto: Instagram)

Iulia Vântur a învățat limba indiană, vorbește hindi, dar a adoptat și portul și practicile femeilor din ceastă țară, devenind o indiancă exotică. Toate acestea nu au făcut decât să o integreze și mai rapid în noua ei viață. La mai toate evenimentele la care participă, Iulia Vântur îmbracă somptuoase sari-uri indiene, spre mândria lui Salman Khan și nu numai.

Iulia Vântur a devenit indiancă

Iulia e o vedetă dorită la toate evenimentele cu covor roșu din țara ei adoptivă. Îmbrăcată în sari, Iulia Vântur arată ca o prințesă indiană cu aparență exotică, grație tenului alb și pletelor arămii.

Iulia Vântur a făcut parada sari-urilor indiene la Festivalul Luminilor (Sursa foto: Instagram)

Zilele trecute, românca a făcut o adevărată paradă de sari-uri, participând la Festivalului Luminilor. A îmbrăcat sari-uri cu burtieră și broderii fine pe tulle, dar și un caftan galben, brodat. Indienii au fost bucuroși să vadă cum iubita lui Salman Khan onorează sărbătoarea locală,  dar și tradiționalul costum național.

De ce are trei acte de identitate iubuta lui Salman Khan

Iulia Vântur a fost plecată din India în ultima lună, ea petrecând timp în România, dar și în Dubai. A vizitat, totodată și Turcia. Vedeta a dezvăluit că are trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. În Dubai vedeta revine deseori, având concerte aici. Și în India a lansat mai multe piese care au ajuns în trending.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)


De asemenea, e deseori invitată să fie gazda unor evenimente sau emisiuni. Indienii o răsfață pe Iulia Vântur și aceasta e nelipsită de la evenimentele mondene. Cu un loc bine așezat în peisajul monden bollywoodian, Iulia Vântur este urmărită de toată presa de gen, fiind considerată deopotrivă și un influencer în zona de beauty, fashion și media.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre