Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur are un aliat puternic în relația cu Salman Khan. Cine e femeia care o sprijină

Iulia Vântur are un aliat puternic în relația cu Salman Khan. Cine e femeia care o sprijină
După 12 ani de relație și zece ani de când locuiesc împreună, se poate spune că Iulia Vântur și Salman Khan sunt o familie. Lipsește doar o cerere în căsătorie pe care starul de la Bollywood întârzie să o facă, dar Iulia are cel mai bun aliat.

Chiar dacă Iulia Vântur și Salman Khan nu au ajuns în fața altarului, frumoasa româncă are un aliat puternic în relația cu cel mai bun actor al Bollywood-ului. E vorba de mama lui Salman, care o adoră pe Iulia.

Mama lui Salman Khan o sprijină pe Iulia

Iulia Vântur și mama sa

Simona Kumar, o româncă stabilită în India, a vorbit pe contul de socializare despre ce se întâmplă între Salman Khan și Iulia Vântur, iar veștile sunt foarte bune.

Chiar dacă cei doi nu sunt căsătoriți, viața lor e minunată, iar familia actorului o adoră pe Iulia și are doar cuvinte de laudă despre fosta prezentatoare. Și, totuși, de ce Salman nu face pasul așteptat de întreaga lume? A avut relații care s-au soldat cu eșec și a rămas cu această teamă. Pe de altă parte, nici Iulia nu a fost femeia care să-i pună piciorul în prag.

„Iulia, singura femeie care a reușit să-l aducă pe Salman cu picioarele pe pământ”

Iulia, sprijinită necondiționat de viitoarea soacră

Simona Kumar, citată de wowbiz, spune că „Iulia este foarte apreciată de indieni, inclusiv de soțul meu. Nu știu de indience, pentru că multe sunt geloase, ca și româncele, dar, în primul rând, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeia care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ. Este foarte apreciată în familia lui”.

Iulia, model pentru multe branduri cunoscute din India

Iulia e adorată de publicul din India

Talentată și frumoasă, Iulia are concerte „în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India”.

Simona Kumar a menționat că cei doi locuiesc de zece ani în apartamentul lui Salman din Mumbai și „când vor decide că este momentul potrivit, atunci vor ajunge și la căsătorie. Personal, nu cred că acea hârtie este importantă. Nu cred că acea foaie contribuie cu ceva la o relație, la o iubire, la o înțelegere, la comunicare, respect”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre