Simona Ionescu / Redactor Șef

Jeff Bezos e hotărât să-și cheltuie banii. A cumpărat trei case în cel mai exclusivist cartier din lume

Jeff Bezos e hotărât să-și cheltuie banii. A cumpărat trei case în cel mai exclusivist cartier din lume
Jeff Bezos pare hotărât să cheltuie din banii pe care i-a strâns în conturi. Miliardarul tocmai și-a achiziționat a treia proprietate în cel mai exclusivist cartier din lume, care se află în Statele Unite.

Jeff Bezos nu se mulțumește cu puțin atunci când vine vorba de confortul casei sale. Fondatorul Amazon, care este al treilea cel mai bogat om din lume, după Bernard Arnault și Elon Musk, a pus ochii pe cartierul exclusivist de pe insula Indian Creek din Miami, acolo unde există doar 41 de proprietăți. 

Miliardarul achiziționase deja două vile în faimosul cartier, recunoscut drept cel mai exclusivist, iar acum tocmai a semnat actele pentru a treia. Casa pe care a achiziționat-o Bezos se află în cartierul numit „Bunkerul Miliardarilor” și nu era listată oficial pe piața imobiliară. 

Bezos a scos din buzunar 90 de milioane de dolari 

Pentru ce-a dea treia proprietate, Bezos a scos din buzunar suma de 90 de milioane de dolari, conform datelor obținute de presă. Mai mult decât atât, miliardarul se pare că are de gând să locuiască în această casă proaspăt achiziționată și să le dărâme pe celelalte două pe care le deține în același cartier, conform The Post. 

Este a treia proprietate pe care Bezos o achiziționează în cartierul exclusivist
Sursa foto: PageSix

Reședința tip complex turistic dispune de o curte îmbietoare cu vedere spre oceanul strălucitor, cu mai multe grădini îngrijite, o alee largă perfectă pentru numeroasele mașini de lux ale miliardarului și o frumoasă piscină și casă de oaspeți. 

Tranzacția lui Bezos i-ar putea enerva pe cei interesați să se mute în zonă

Faptul că Bezos a achiziționat proprietatea printr-o tranzacție în afara pieței ar putea enerva câțiva  potențiali vecini care și-ar fi dorit să aibă o șansă la achiziție: „Acesta este cel mai fierbinte punct din țară în acest moment. Dacă există ceva ce vor elitele bogate, este o bucată de exclusivitate”, a declarat o sursă imobiliară familiarizată cu zona pentru The Post. 

Proprietatea are vedere la ocean
Sursa foto: PageSix

„Proprietățile de pe insulă sunt deja rare, deci nu există îndoială că faptul că Bezos face afaceri în afara pieței va irita pe câțiva care și-au fixat privirile asupra caselor de acolo.”

Miliardarul va fi vecin cu Ivanka Trump 

Indian Creek este deja locuința a mai multor vedete de prim rang, inclusiv Tom Brady, Carl Icahn și Jared Kushner și Ivanka Trump. Titanul tehnologic a achiziționat anterior celelalte două proprietăți vecine din Indian Creek pentru 147 de milioane de dolari.

Ivanka Trump este una dintre vecinii lui Jeff Bezos

Bezos deține mai multe proprietăți luxoase în afara statului Florida, inclusiv case în Washington, Maui și o vilă în Beverly Hills pe care a achiziționat-o pentru 165 de milioane de dolari în 2020.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre