Simona Ionescu / Redactor Șef

Jessica Simpson – la 40 de ani, în blugii de la 20 de ani

Jessica Simpson – la 40 de ani, în blugii de la 20 de ani
Jessica Simpson își sărbătorește aniversarea de 40 de ani în blugii pe care îi purta la 20 de ani.

„Am păstrat acești blugi True Religion în dulap timp de 14 ani (nu exagerez!)”, spune artista în descrierea unei fotografii postate pe contul personal de Instagram.

Săptămâna trecută, în ultimele zile înainte de a schimba prefixul vârstei, cântăreața se declara fericită printr-o altă imagine postată, în care apare în costum de baie și cu o pălărie, la malul mării. „YEE-HAW pentru ultimele zile la 30”, a scris vedeta lângă fotografie.

Între comentariile cu urări de la mulți ani adresate artistei, apar și complimentele fanilor “Arăți mai bine ca niciodata!”, “40 se simte ca la 20, dar cu mai multă înțelepciune”, “Așa vreau să arăt și eu atunci când voi împlini 40”, spun aceștia.

Pentru o mamă a trei copii, cu programul atât de încărcat, Jessica Simpson are un trup de invidiat la 40 de ani. Vedeta reușește să găsească timp pentru ea și pentru sport și ține să le arate tuturor că se poate. Ea postează, de multe ori, sfaturi sau dă exemple despre cum își petrece ea ziua.

„M-am trezit înaintea celor 3 copii și petrec timp cu mine, Eu. Mișcare, mișcare, mișcare pentru sănătatea ta psihică!”, îi îndeamna vedeta pe urmăritorii ei de pe rețeaua de socializare Instagram.

Pe lângă cariera ei în muzică și actorie, Jessica Simpson a lansat în anul 2005 propria colecție de haine, “The Jessica Simpson Collection”, brand din care a încasat peste un miliard de dolari.

O divă sexy se ascundea sub țesutul adipos. Imaginile vorbesc de la sine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre