Simona Ionescu / Redactor Șef

Jim Carrey nu poate să-și vândă casa. Cere pe sanctuar 24 milioane de dolari

Jim Carrey nu poate să-și vândă casa. Cere pe sanctuar 24 milioane de dolari
Proprietatea din Los Angeles a lui Jim Carrey rămâne pe piață la peste un an după ce a fost listată pentru prima dată. Sanctuarul este acum disponibil pentru 23,95 milioane de dolari, după două reduceri de preț.

De peste un an, Jim Carrey se chinuie să-și vândă sanctuarul cu care se mândrește. Are și un teren de tenis și o saună cu infraroșu. Actorul, în vârstă de 62 de ani, a listat pentru prima dată superba casă pentru suma uriașă de 28,9 milioane de dolari, în februarie 2023. Dar, când nu a reușit să fie vândută, a suferit două reduceri de preț.

În luna aprilie a aceluiași an, 2,4 milioane de dolari au fost tăiați din prețul cerut. A suferit o altă reducere de preț în octombrie, Carrey reducând prețul la 23,95 milioane de dolari. Carrey a locuit în această casă timp de aproape 30 de ani înainte de a o scoate pe piață anul trecut. Starul din „Mask” a cumpărat somptuoasa proprietate în 1994, dar a declarat la vremea respectivă, într-o declarație pentru New York Post, că era pregătit pentru „schimbări” în viață.

A cumpărat casa cu 3,8 milioane de dolari

„Timp de trei decenii a fost un sanctuar pentru mine, dar acum nu mai petrec prea mult timp acolo și vreau ca altcineva să se bucure de el așa cum am făcut-o eu”, a spus vedeta. El a adăugat cu umor că este pregătit pentru „Cha cha cha cha cha … Changes”, făcând referire la o piesă de succes a lui David Bowie intitulată: „Changes”. Potrivit publicației, Carrey a cumpărat casa, care se află în cartierul Brentwood din Los Angeles, cu 3,8 milioane de dolari în 1994.

„În fiecare seară, bufnițele îmi cântau cântece de leagăn”

Talentata vedetă a vorbit, de asemenea, cu The Wall Street Journal anul trecut în legătură cu vânzarea vilei de 12.704 metri pătrați. El a exprimat că locuința a fost, „un loc de încântare și inspirație”. În timp ce reflecta asupra anilor petrecuți acolo, el a declarat: „În fiecare seară bufnițele îmi cântau cântece de leagăn și în fiecare dimineață îmi sorbeam ceașca de cafea alături de șoimi și colibri, sub un pin uriaș”.

Jim Carrey nu reușește să-și vândă sanctuarul. Sursă foto: Daily mail

Piscină cu cascadă

Exteriorul conacului, cu garduri vii înalte, oferă intimitate. Pe lângă verdeața luxuriantă și copacii mari care oferă multă umbră, în curtea din spate se află și o piscină cu cascadă mărginită de un zid de piatră, perfectă pentru a vă răcori. În apropierea piscinei se află și un bar complet, perfect pentru divertisment în timpul zilelor toride și fierbinți de vară. Există, de asemenea, o zonă de spa în aer liber cu o saună cu infraroșu și o cameră de aburi.

Teren de tenis în aer liber

Terasa din cărămidă are spațiu pentru mobilier confortabil, cum ar fi canapele și mese. Pentru iubitorii de fitness, pe proprietate se află și un teren de tenis în aer liber, precum și o platformă de meditație din lemn și un mic pat de relaxare înconjurat de natură. O cameră esențială a unei case din Los Angeles este sala de cinema, care se află, de asemenea, în interior.

Pereții vopsiți în gri, amestecați cu mai multe panouri din lemn și tablouri, pun în valoare personalitatea lui Carrey. Există dormitoare cu balcoane, șemineu propriu, totul pentru o atmosferă familiară. În jurul casei sunt amplasate piese de artă suplimentare, de la tablouri care atrag atenția la statui. Carrey însuși este cunoscut pentru faptul că are o pasiune pentru crearea propriei sale opere de artă.

Cinci dormitoare și șase băi

Una dintre băi oferă o atmosferă de Old Hollywood, atât cu podele din lemn, cât și cu pereți cu panouri de lemn închis. Alături de cada cu jacuzzi, există un șemineu, alături de un  luminator pe tavan. În total, există cinci dormitoare și șase băi complete. Listarea conacului vine după ce Jim a dezvăluit că intenționează să se retragă din actorie.

În timpul unui interviu pentru Access Hollywood în 2022, starul a adus în discuție cu nonșalanță perspectiva retragerii atunci când intervievatorul Kit Hoover i-a spus că Dolly Parton a vrut ca el să îl interpreteze pe partenerul ei muzical Porter Wagoner: „Este un lucru minunat. Ei bine, eu mă retrag. Da, probabil”.

Când Kit l-a întrebat dacă vorbește serios, el a spus: „Sunt destul de serios. Depinde. Dacă îngerii îmi aduc un fel de scenariu scris cu cerneală aurie, care îmi spune că va fi foarte important ca oamenii să vadă, s-ar putea să continui pe acest drum, dar iau o pauză”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre