Simona Ionescu / Redactor Șef

Jojo, în a doua lună de miere! Ce nebunii vrea să facă

Jojo, în a doua lună de miere! Ce nebunii vrea să facă
Simpatica Jojo a decis să plece din nou în luna de miere, cu soțul ei, actorul Paul Ipate. Sunt cam obosiți și au simțit nevoia să fie doar ei doi, undeva departe. Și-a propus ea multe nebunii, să vedem dacă poate să le facă.

Jojo a simțit nevoia să evadeze din București, cât mai departe cu soțul ei Paul Ipate și să fie doar ei, în o nouă lună de miere. Numai că departe nu se poate, din pricina pandemiei. Ne ține la curent cu tot ce face. Până acum, s-a urcat doar pe acoperiș.

Jojo, în a doua lună de miere! Ce nebunii vrea să facă

Au avut amândoi o perioadă mai dificilă. Jojo spune aproape tot pe rețelele de socializare, unde este foarte apreciată.

”De ce sunt eu atât de încântată chiar dacă nu se vede în poza asta? Pentru că azi fug cu @paulipate departeeeee….!!! Mă rog, cât putem noi de departe. Copiii rămân cu bunicii și noi evadăm ca doi adolescenți. Adolescenți în spirit, că vârsta nu ne mai ajută. Abia aștept iubitul meeeeeu!”, a scris Jojo.

Într-adevăr, au fugit departe, până la Bran. ”Neața de pe acoperiș! Nu am știut că o să avem parte de o priveliște atât de frumoasă chiar de la noi din camera. Așa că dimineața a început cu o surpriză frumoasă. Suntem singuri și nu știm ce să facem cu timpul nostru. Ne prindem noi pe parcurs. Hai noroc!”, a scris simpatica vedetă.

De ce este îngrijorată Jojo

Cătălina Grama, Jojo, (39 de ani) și Paul Ipate (35 de ani) au doi copii, Achim (9 ani) și Zora Maria (aproape 4 ani).

”Zori are o perioadă în care e mai dificilă… Din vară și până acum au devenit din ce în ce mai dese tantrumurile (n.r. crize de personalitate). Și Achim a avut, dar parcă nu așa de lungi și chinuitoare… De câteva zile a avut zilnic. Unul a fost chiar azi noapte. Suntem obosiți cu toții și nu mai știm ce să facem ca să gestionăm situația asta. Îi vorbim calm, îi spunem că o iubim, că o înțelegem, că îi suntem alături dacă are nevoie de ceva, însă asta nu funcționeaza se pare. Trebuie să așteptăm mereu lângă ea să treacă tantrumul. Azi noapte, după ce am epuizat toate variantele, i-am pus muzică de relaxare pentru copii”, a povestit Jojo, iar mămicile care o urmăresc i-au dat tot felul de sfaturi.


Adrian Păunescu, în 2002: ”Ce-ar fi dacă, ne-am îmbolnăvi cu toţii, deodată?”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre