Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Timberlake, în rol de tată modern. Uite ce face cu fiul său de șase ani!

Justin Timberlake, în rol de tată modern. Uite ce face cu fiul său de șase ani!
Justin Timberlake e un tată modern pentru cei doi copii pe care îi are cu Jessica Biel. Recent, a întreprins o activitate palpitantă cu fiul său de șase ani.

Justin Timberlake e un tată modern. Cântărețul este căsătorit cu Jessica Biel din 2012 și împreună au doi copii: pe Silas, în vârstă de 6 ani și pe Phineas, care s-a născut anul trecut. Cântărețul și-a protejat până acum copii și i-a ținut departe de celebritate, pentru ca ei să aibă o viață normală. 

A vorbit despre asta în luna ianuarie, la podcastul lui Dax Shepard. „Încerc să fiu conștient și să mă asigur că putem trăi o viață în care nu suntem ciudat de privați”, a spus vedeta. ”Dar ne asigurăm că pot fi copii cât mai mult timp posibil și să nu existe situația în care altcineva îi tratează diferit din cauza a ceea ce fac părinții lor”, a mărturisit Justin. 

Justin Timberlake e un tată modern. S-a jucat de-a Star Wars cu fiul său 

Grea e viața când ai copii. Dar devine ușoară când te cobori la mintea lor și uiți, pentru câteva clipe, că ești adult serios, cu familie acasă și carieră muzicală impresionată în spate. Este și cazul lui Justin Timberlake, care a dat-o în mintea copiilor și s-a simțit extraordinar. 

Zilele trecute, Justin Timberlake și-a dus fiul cel mare, pe Silas, la la Star Wars: Galaxy’s Edge de la Walt Disney World, unde și-au construit propriile sabii luminoase. „Nu știu cine a fost mai entuziasmat… eu sau pe copilul meu de șase ani”, a scris Timberlake sâmbătă pe Instagram. „Acesta a fost cea mai tare experiență. Mulțumesc @waltdisneyworld pentru o călătorie uimitoare.”

Cântărețul a postat un videoclip la povestea sa de pe Instagram despre cum își fac împreună propriile săbii luminoase, ceea ce părea foarte ușor pentru Silas, dar nu la fel pentru cântăreț. „Când copilul tău de șase ani își asamblează sabia de lumină de două ori mai repede decât tine”, a scris mândrul tată. 

Foto: Instagram

Locuri de vizitat pentru fanii Stăpânul Inelelor. Îți vor tăia respirația!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre