Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West ridică pretenții de divorț. Ce vrea de la Kim Kardashian

Kanye West ridică pretenții de divorț. Ce vrea de la Kim Kardashian
Kim Kardashian a intentat actele de divorț în luna februarie, însă acum Kanye West ridică pretenții. Ce vrea rapper-ul de la cea care va fi în curând fosta lui soție.

Kim și Kanye s-au căsătorit în 2014, iar anul trecut a apărut informația cum că rapper-ul suferă de bipolaritate. Au urmat o serie de postări bizare din partea lui Kanye pe Twitter, care făceau referire la mama lui Kim, Kris. Deși Kim declara la acea vreme că este alături de Kanye, se pare că divergențele între cei doi au atins un punct de cotitură anul acesta, care s-a terminat cu un divorț pe motiv legal de „incompatibilitate de caracter”. Acum, Kanye West ridică pretenții asupra divorțului. 

Kim a depus actele de divorț în luna februarie, însă răspunsul rapper-ului a venit abia acum. S-a zvonit deja că după despărțirea oficială, Kanye West nu va avea voie „să cânte” despre Kim Kardashian. Surse spun că soluționarea divorțului ar trebui să includă o clauză de „cântat” pentru a-l opri pe Kanye din a divulga orice fel de informații despre clanul Kardashian, inclusiv în hiturile sale hip hop. „O mare negociere pe care trebuie să o rezolve este ceea ce pot și nu pot spune unul despre celălalt”, a mărturisit un prieten al cuplului.

Kanye West ridică pretenții de divorț. Vrea custodia copiilor 

În actul depus la tribunal de către Kanye, prima și cea mai importantă dorință a sa este custodia comună a celor patru copii: North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) și Psalm (1 an). La rândul ei, Kim a cerut același lucru, notează TMZ, „dar asta nu înseamnă automat o custodie 50/50, Kim având toate șansele să i se acorde mult mai mult timp împreună cu copiii ei”. Cel mai probabil cei doi se vor înțelege cu privire la un program comun care va fi aprobat de instanță.

Kanye, la fel ca și Kim, nu dorește pensie alimentară. Amândoi au averi uriașe, Kardashian fiind declarată miliardară de către Frobes, săptămâna trecută, așa că nu se pune problema de ajutor financiar. Kanye a cerut în schimb ca fiecare să-și plătească propria parte de cheltuieli cu acest proces de divorț.

Foto: Facebook

Exclusiv. Gabriel Fereșteanu și milionarul Sebastian Dobrincu, la șuetă pe Clubhouse. Monica Anisie se alătură discuției

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre