Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton, arma vestimentară secretă. De ce preferă acest tip de haine

Kate Middleton, arma vestimentară secretă. De ce preferă acest tip de haine
La începutul apariției în familia regală a cumnatei sale, actrița americană Meghan Markle, a fost mereu comparată cu aceasta. Cel mai des s-a analizat stilul lor vestimentar: vedeta de la Hollywood era elegantă, accesa numai branduri scumpe, în timp ce Kate se îmbrăca modest, deseori de la branduri mainstream, precum Zara, Mango sau Mark & Spencer.

Epoca modestei Kate Middleton a apus. Cam imediat după plecarea lui Maghan în America, și cu atât mai mult de când a devenit Prințesă de Wales.

Este lucru știut, fiecare ținută regală se pregătește intens, iar considerentele practice sunt prioritare – lungimea fustelor sau rochiilor sunt ponderate pentru a se proteja împotriva rafalelor de vânt, iar țesăturile trebuie să fie imune la șifonare. Proporțiile perfecte și o potrivire precisă sunt, de asemenea, esențiale, iar Prințesa de Wales are o scurtătură de încredere atunci când vine vorba de obținerea unei ținute elegante: o rochie 2 în 1.

Kate Middleton știe cum să se îmbrace fără cusur

Zilele trecute Kate a participat la ceremonia de redeschidere a Galeriei Naționale de Portrete după o renovare de trei ani. Prințesa a optat pentru un look atemporal și elegant: o rochie monocromă Self-Portrait, pe care a asortat-o cu o geantă neagră matlasată Chanel, cercei cu perle și mult-iubiții săi pantofi clasici cu toc, negri, de la Aquazzura.

La prima vedere, se pare că prințesa poartă o jachetă croită din tweed bouclé peste o fustă midi plisată din șifon alb, dar ținuta ei este o rochie. Elementul jachetei are un ușor efect de peplum și o centură în talie, care continuă perfect în fusta midi plisată. Rezultatul este aerodinamic și rafinat.

Prințesa de Wales este adepta rochiilor cu jachetă

Prințesa este un fan al rochiilor 2 în 1 de la Self-Portrait și a purtat mai multe modele ale brandului de-a lungul vieții sale regale. Ea a purtat recent o rochie hibrid cu jachetă și fustă la concertul Platinum Jubilee din iunie 2022 – o ținută pe care o purtase anterior pentru a găzdui o recepție în septembrie 2021, pentru proiectul ei fotografic Hold Still.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @the_kate_effect_22

Ea deține, de asemenea, versiunea neagră a acestui model, pe care a purtat-o la Festivalul de comemorare din 2022. Prințesa preferă în mod clar silueta elegantă a unei jachete cu centură care îi pune în valoare silueta subțire și îi evidențiază talia. Kate Middleton a purtat, de asemenea, blazere ajustate de la Self-Portrait fără fuste încorporate, arată Vogue.

Prințesa de Wales apelează frecvent la brandul londonez de clasă medie, fondat de designerul malaysian Han Chong, pentru aparițiile sale publice. Printre alegerile semnificative se numără rochia de cocktail albastră de la această marcă pe care a purtat-o pentru o recepție la Palatul Buckingham în timpul încoronării regelui Charles al III-lea și pentru weekendul Jubileului de Platină al reginei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre