Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton și-a exersat abilitățile de DJ. Ce spune prințul William. VIDEO

Kate Middleton și-a exersat abilitățile de DJ. Ce spune prințul William. VIDEO
Kate Middleton și-a etalat talentele de DJ, iar prințul William a avut o reacție categorică. Totul s-a întâmplat în Scoția, în cadrul unui turneu oficial.

În cadrul turneului pe care ducii de Cambridge îl derulează în Scoția, Kate Middleton și-a pus în valoare abilitățile de DJ, iar prințul William a avut o părere clară despre toată treaba. William a început turneul singur, vinerea trecută, înainte ca ducesa să se alăture soțului ei luni. 

Ducele și ducesa de Cambridge, care sunt intitulați contele și contesa de Strathearn atunci când sunt în țară, s-au îndreptat mai întâi către Lanarkshire pentru a vizita Turning Point, o organizație caritabilă, pentru a afla despre sprijinul vital oferit persoanelor cu nevoi complexe, inclusiv provocări legate de dependență și sănătate mintală.

De asemenea, au vizitat bucătăria cafenelei de la Palatul Holyroodhouse pentru a pregăti mese care vor fi distribuite familiilor vulnerabile din comunitatea din Edinburgh.

Kate Middleton a vrut să fie DJ. William a reacționat ferm 

Kate și prințul William și-au continuat mini-turul în Scoția luni după-amiază la Heavy Sound C.I.C., o companie scoțiană de interes comunitar care oferă muzică, arte creative și activități sportive în zone defavorizate. Kate, în vârstă de 39 de ani, a încercat să mixeze muzică apăsând butoanele de pe aparat, dar rezultatul final a determinat-o să râdă și să-și acopere urechile.

„Te rog să oprești asta, îmi rănește urechile”, a șoptit prințul William, în vârstă de 38 de ani. În timp ce cuplul se pregătea să plece, William i-a întins soției sale poșeta. În acel moment, Kate a spus: „Îmi pare rău că am lăsat o melodie cumplită. Șterge-o, șterge-o!” 

„Continuați-vă munca incredibilă @vruscotland în deschiderea drumului în găsirea de soluții pline de compasiune, holistice, conduse de oameni. O și vă rog, ștergeți acea muzică …”, a fost mesajul cuplului regal pe Twitter. 

Foto: Facebook

Fanii au decis. Schimbare radicală în felul în care apare Justin Bieber

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre