Simona Ionescu / Redactor Șef

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit pe bune. Toate detaliile despre nunta din weekend din Santa Barbara

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit pe bune. Toate detaliile despre nunta din weekend din Santa Barbara
Relația dintre Kourtney Kardashian și rockerul Travis Barker a fost una intens mediatizată încă de la debutul ei. Cei doi și-au bput sângele în timpul unei ceremonii de logodnă, după care vedeta a plâns isteric când a reușit să își rupă inelul de logodnă în valoare de 1 milion de dolari.

Luna trecută cei doi s-au căsătorit „de probă” în Las Vegas, unde un „Elvis” le-a oficiat ceremonia, însă acum, vedeta din „The Kardashians” și rockerul de la Blink-182 s-au căsătorit pe bune – în Santa Barbara, California, duminică, scrie Page Six. Cei doi au fost văzuți în ținuta tradițională de nuntă la tribunalul din centrul orașului Anacapa, unde bunica lui Kardashian, Mary Jo „MJ” Campbell, și tatăl lui Barker, Randy, au stat alături de ei.

Kardashian, în vârstă de 43 de ani, care, pentru fericitul eveniment a îmbrăcat o ținută de mireasă, albă, cu voal, și Barker, în vârstă de 46 de ani, au plecat după căsătorie cu o decapotabilă clasică neagră lowrider, care avea un semn legat de grilă pe care scria „PROASPĂT CĂSĂTORIȚI”. Mai multe fotografii de la eveniment au fost distribuite de vedetă pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor.

Petrecerea de nuntă a anticipat ceremonia

Cu doar câteva zile în urmă, cei doi au găzduit ceea ce părea a fi o petrecere de nuntă. Ceremonia cu aspect clasic a fost departe de nunta lor simulată din Las Vegas, după gala premiilor Grammy. Fondatorul și toboșarul Poosh au fost căsătoriți în mod fals de un imitator al lui Elvis Presley în fața altor patru persoane. De altfel, Kardashian a confirmat mai târziu că nunta din Vegas nu a fost legitimă, deoarece cuplul nu a avut documentele necesare pentru a face actul legal.

„A fost odată ca niciodată, într-un tărâm foarte, foarte îndepărtat (Las Vegas), la ora 2 dimineața, după o noapte epică și puțină tequila, o regină și frumosul ei rege s-au aventurat în singura capelă deschisă cu un Elvis și s-au căsătorit (fără licență)”, a scris ea, pe rețelele sociale, atunci. Apoi a adăugat, parafrazând celebrul citat „Repetiția e mama învățării”  – „Practica face perfecțiunea”

Amintim că Barker a îngenuncheat în octombrie, la un an după ce cei doi au devenit oficial un cuplu. Muzicianul i-a pus iubitei sale pe  deget un inel în valoare de 1 milion de dolari. El a pus întrebarea la Rosewood Miramar Beach din Santa Barbara – același loc în care s-a desfășurat nunta lor, duminică.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre