Simona Ionescu / Redactor Șef

Lana del Rey, transformată total, e de nerecunoscut. Imaginile momentului au șocat fanii de peste ocean

Lana del Rey, transformată total, e de nerecunoscut. Imaginile momentului au șocat fanii de peste ocean
Cine nu își amintește melodiile pline de emoție ale Lanei del Rey. Dar și silueta ei fină, pletele roșcate, izul de tânără parcă mereu îndrăgostită. Uitați acele imagini. Sunt istorie.

Lana del Rey s-a transformat total, încă de acum un an și nu pare că ar deranja-o acest lucru. Artista  îngrășat vizibil și, după spusele sale, schimbarea s-a petrecut în pandemie. Atunci a suferit alături de ceilalți americani închiși în casă de teama virusului, iar efectele au fost fizice. Lana del Rey are 37 de ani, iar în martie, anul trecut, a lansat un nou album, unul la care a lucrat mai ales în perioada de lockdown. Chemtrails Over The Country Club, un disc care examinează angoasele celebrității.

În vreme ce unele superstaruri se reinventează cu fiecare lansare, Lana Del Rey continuă să-și construiască propriul mit. Artista preferă să-și rafineze sunetul și să-și extindă în liniște personajul enigmatic, fascinant, la nesfârșit. La fel ca fiecare album de la Ultraviolence din 2014, Chemtrails Over The Country Club este o stare de spirit, plină de nuanțe. Breaking Up Slowly este o baladă reușită. Dance Till We Die introduce câteva influențe jazzy, iar Wild At Heart conține voci uimitoare, care îți fac pielea de „găină” atunci când asculți.


Născută în Manhattan și crescută de familie într-un mic orășel american, Lake Placid, din nordul statului New York, Lana del Rey e considerată de critici unul din marii compozitori americani. Provenind dintr-o familie iubitoare de muzică, Lana a cântat de la o vârstă fragedă la serbările școlii și în corul bisericii. Ea avea să declare într-o serie de interviuri că a fost puternic influențată de muzica unor cântăreți precum Britney Spears, Elvis Presley sau Kurt Cobain

Lana del Rey, de nerecunoscut

Artista se confruntă în ultimii ani cu mari probleme de greutate. Zilele trecute ea a fost surprinsă la festivalul Malibu Chili Cook-off alături de prieteni și familie, în Malibu, California. În timp ce se afla acolo, ea s-a oprit să stea de vorbă cu un fan, moment în care a fost surprinsă în fotografii.  Artista a lăsat deoparte părul vopsit roșcat la coafor. Cosițele lungi, prinse în două, au culoarea naturală, un șaten închis.

Ceea ce a frapat la ea e silueta. Vedeta de 37 de ani a pus pe ea zeci de kilograme, în pandemie, de care nu s-a mai debarasat. Lana del Rey este total schimbată de când a luat proporții și aproape de nerecunoscut. Surplusul ponderal se vede foarte bine în zona coapselor, care aproape s-au dublat față de cum apărea vedeta în videoclipurile care au consacrat-o, de dinainte de pandemie.

Provenind dintr-o familie iubitoare de muzică, Lana a cântat de la o vârstă fragedă la serbările școlii și în corul bisericii. Ea avea să declare într-o serie de interviuri că a fost puternic influențată de muzica unor cântăreți precum Britney Spears, Elvis Presley sau Kurt Cobain.

Kilogramele în plus nu sunt singura problemă cu care Lana del Rey s-a confruntat de-a lungul vieții. Ea a început să consume droguri și alcool la vârsta de cincisprezece ani, iar părinții săi au fost nevoiți s-o trimită la internat. Primul album de studio al cântăreței, intitulat Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant, a fost lansat în ianuarie 2010. Tot atunci a adoptat pseudonimul Lana Del Rey, un nume „la fel de frumos ca și muzica în sine”, după cum a declarat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre