Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble i-a dat o lovitură grea iubitului. „Eu aparțin doar lui Dumnezeu”

Lidia Buble i-a dat o lovitură grea iubitului. „Eu aparțin doar lui Dumnezeu”
În timp ce toată lumea a cuplat-o cu afaceristul Horațiu Nicolau, alături de care a fost prezentă la nunta Cătălinei Ponor, Lidia Buble bate în retragere când vine vorba să-și asume relația.

Invitată la Digi FM, în emisiunea la 2 matinali și jumătate, fosta iubită a lui Răzvan Simion a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește de ceva timp.

Lidia Buble e pe cai mari, iar recent a reușit să-și împlinească un vis mai vechi. A lansat o piesă superbă cu nimeni altul decât Lenier, câștigătorul a patru premii Latin Grammy. Nici pe planul iubirii cântăreței nu-i merge rău deloc, însă artista nu vrea sub nici o formă să recunoască că face un cuplu alături de afaceristul Horațiu Nicolau.

Lidia Buble nu-și asumă relația

„Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubită de toată lumea”

”Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu îs o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubită de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită.”, a mărturisit Lidia Buble.

Așa arată o fată din Ardeal iubită și răsfățată

„Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze”

Pe de altă parte, Lidia a spus că a decis să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, așa că va posta fotografii cu vreun bărbat din viața ei, doar atunci când va fi căsătorită.  „O să fac ca tati, până acum prea m-am expus și am postat de toate. Mă fată, tu să îmi aduci în casă un bărbat când ai de gând să te măriți.

Ai de gând să te măriți, bine. N-ai de gând, rupe orice legatură. Așa și eu. Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze. Până atunci nu mai pun poze. Viața asta nu știi unde te duce….decât să se lege oamenii cu sufletul de un cuplu frumos.”, susține vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre