Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu, mândru tată de fete. Cum se laudă artistul cu „comorile” sale

Liviu Vârciu, mândru tată de fete. Cum se laudă artistul cu „comorile” sale
Liviu Vârciu este un bărbat împlinit având în vedere familia frumoasă pe care o are. Artistul are trei copii cu care se mândrește de câte ori are ocazia. Recent, el a făcut furori pe rețelele de socializare, după ce a postat câteva fotografii cu fiica lui cea mare.

 Liviu Vârciu este tatăl  unui băiat și a două fete minunate. Carmina, fiica lui cea mare, este de o frumusețe rară, așa că artistul nu se sfiește să se laude cu ea. Recent, tânăra a făcut câteva fotografii, iar Liviu Vârciu le-a distribuit alături de un mesaj în care se mândrește cu fiica lui. 

„Sunt un tată tinerel și am fată top-model. My Princess”, a scris Liviu Vârciu în dreptul imaginii cu fiica sa. Carmina a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Ea seamănă leit cu Liviu Vârciu și arată foarte bine, lucru pe care l-au observat și fanii artistului.

„Superbă”, „Tare frumoasă Carmina”, „O fată specială”, „E bucățică ruptă din tine”, „Cât a crescut”, „O prințesă frumoasă”, „Regină”, „Ce domnișoară superbă foc! Și seamănă foarte tare cu tine”, au fost câteva dintre comentariile la fotografiile cu Carmina Vârciu.

Liviu Vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat

Anul trecut, Liviu Vârciu spunea că este dispus să înfieze un băiat, dacă nu se va întâmpla să aibă unul. Atât de mult își dorea să fie și tatăl unui băiețel, exersând deja rolul de părinte pentru două fete. Iată că dorința i-a fost ascultată și, la sfârșitul lunii mai, Anda Călin l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume. Liviu abia se desprinde de băiețelul său și se mândrește nevoie mare cu copiii săi, doar proiectele profesionale ținându-l departe de ei, uneori.

„Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el. Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, au povestit prietenii artistului.

La 39 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit, dar și un tată foarte tânăr, cu atât mai mult cu cât fiica lui cea mare, Carmina, a împlinit 18 ani. Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au avut o aventură de o vară, pe vremea când acesta făcea parte din trupa L.A. A fost însă un tată responsabil față de copilul lui și, chiar dacă nu s-a căsătorit cu mama fetiței, acesteia i-a purtat mereu de grijă.

Alin Oprea o acuză pe Larisa că era implicată în afaceri deocheate

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre