Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu nu-și iese din mână. Să vedeți ce tort a putut să-i facă iubitei lui! Video

Liviu Vârciu nu-și iese din mână. Să vedeți ce tort a putut să-i facă iubitei lui! Video
La capitolul ingeniozitate, se pare că sunt puțini cei care îl întrec pe Liviu Vârciu. E incredibil ce a putut să facă pentru aniversarea iubitei sale.

Liviu Vârciu le-a adus zâmbete fanilor săi, după ce a postat un filmuleț. Acesta le-a arătat ce i-a făcut iubitei sale în miez de noapte. Artistul nu-și iese din mână nici când e în afara platourilor de filmare.

Pentru aniversarea celor 33 de primăveri, pe care Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu i-a împlinit, prezentatorul s-a gândit să-i facă ceva special. Așa că a cumpărat două eclere cu ciocolată, a pus o lumânare în forma cifrei 2 și s-a dus la mama copiilor săi să sufle în ea și să-și pună o dorință, în stilu-i caracteristic. „Tot e pentru ea! La mulți ani, iubirea mea! Face 33, dar eu n-am găsit decât un 2, e mai bine că e mai tânără. Suflă! Uite, fericire!”, au fost cuvintele lui Liviu Vârciu.

Anda Călin s-a făcut femeie de afaceri

La sfârșitul anului trecut, Anda Călin și-a văzut un mare vis împlinit. A renunțat la locul de muncă și și-a făcut un salon de înfrumusețare, unde primul client a fost, bineînțeles, artistul. „E vorba despre un salon de înfrumusețare, în Pipera. E afacerea mea. Voi sta acolo în fiecare zi și mă voi ocupa personal de dimineață, până iau băiatul de la grădiniță. Am toate serviciile, inclusiv pentru remodelare corporala. Am investit destul de mult”, a povestit atunci Anda.

Motivul real pentru care nu s-au căsătorit până acum

Liviu și Anda au o relație frumoasă, însă nici până acum cântărețul nu a dus-o în fața altarului. Există un motiv foarte bine întemeiat și anume faptul că cei doi nu se pun de acord cu numărul de invitați de la nuntă. „Păi nu… De fapt, nu e vorba că nu vreau… Nu ne punem de acord cu numărul de invitați.

Eu vreau să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord. Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus Da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul”, a declarat Anda Călin la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre