Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana se vrea Tina Turner a României. Uite cum arată la 50 de ani!

Loredana se vrea Tina Turner a României. Uite cum arată la 50 de ani!
Loredena Groza a aruncat în aer internetul cu ultima sa postare. Ea face furori cu aparițiile sale, dar cu ultima fotografie lansată în spațiul virtual a stârnit val de reacții fără precedent: sute de comentarii și aproape 10.000 de aprecieri în timp record.

Loredana Groza a împlinit, luna trecută, 50 de ani. Este mama unei fete mari și, dincolo de toate, e una dinte cele mai nonconformiste artiste de pe scena muzicală din România. E capabilă să se reinventeze permanent, nu a picat niciodată în dizgrație, deși are o carieră care se întinde tot pe zeci de ani.

Își iubește corpul, se întreține, și dacă tot are ce arăta, nu se sfiește să pozeze în cele mai sumare și mai sexy ținute, din care tocurile impresionant de lungi nu lipsesc. Noua ținută pe care a etalat-o Loredana Groza a adus în extaz admiratorii.

„Tinerețe fără bătrânețe”, „Doamne, că nu se mai termină picioarele alea”, „Cea mai frumoasă”, „Superbă ca de fiecare dată”, „Arată de nota zece cu felicitări”, „Sfidezi timpul, zeița muzicii adevărate”, „Când ai cu ce”, „Dureros de frumoasă”, „Cred că nu vrei să mai îmbătrânești” – au complimentat-o fanii. Vedeta etalează pe lângă picioarele „interminabile” și un bust generos, astfel că imaginea e completă.

Urmăritorii virtuali ai vedetei știu că aceasta este foarte atentă cu fiecare părticică din corpul său. Nu de puține ori, aceasta a postat imagini cu ea la sala de forță, unde se antrenează atent și dedicat.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie.

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a explicat Loredana Groza care nu a făcut niciun secret din faptul că, pentru spectacol, a învățat să danseze chiar și la bară.

Sursa foto: Instagram / Loredana Groza

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre