Simona Ionescu / Redactor Șef

Luptătorul Mitrea o jignește pe Andreea Mantea în Ajun de Crăciun. Este „cel mai tare lucru pe ordinea de zi”

Luptătorul Mitrea o jignește pe Andreea Mantea în Ajun de Crăciun. Este „cel mai tare lucru pe ordinea de zi”
Fără dubii, scandalul momentului în showbiz îi are ca protagoniști pe luptătorul Cristian Mitrea și pe „burlăcița” Andreea Mantea. Iar lucrurile se precipită înaintea zilei de duminică. Atunci, Andreea va sta față în față cu Denise Rifai și îi va răspunde la întrebări. Iar acesta nu vor fi chiar comode.

După ce a început încă de zilele trecute cu jignirile, fostul iubit continuă. Luptătorul Mitrea o jignește pe prezentatoarea Andreea Mantea în Ajun de Crăciun. „Cel mai tare lucru pe ordinea de zi, pe lângă faptul că toate cu*vele răspund la întrebări, este grupul ălora care aduc comenzile de la Glovo!! Eu știam că toate arzoaicele de bani care au băgat carne în ele indiferent de anotimp sunt victime, dar și curierii Glovo, nene?!”, a scris acesta, în Ajunul Crăciunului, pe pagina sa de Facebook.

Mantea și Mitrea s-au cuplat cu ani în urmă la „Burlăcița”, însă relația lor a fost de-a dreptul toxică, în ciuda imaginii idilice care a fost difuzată la televizor. După show au urmat jignirile și bătăile. S-a născut și un copil din relație, care e crescut doar de mama sa. În plus, nu mai contenesc săgețile aruncate pe rețelele sociale. Probabil că numai Andreea Mantea știe exact câte a îndurat din cauza lui Mitrea. A ținut în ea ani de zile drama pe care a trăit-o. Abia recent a decis să facă publice detaliile rupturii.

Andreea Mantea își crește singură copilul

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a spus prezentatoarea. Andreea Mantea a fost bătută de luptător inclusiv în timp ce era însărcinată cu fiul lor. A cedat și nu s-a dus la poliție în urma telefoanelor din partea mamei bărbatului, care a făcut-o să-l vadă cu alți ochi, un om cu probleme emoționale.

Luptătorul Mirea recunoaște că trece prin diverse stări, are și pisică

Pe de altă parte, în podcastul lui Măruță, luptătorul a recunoscut că trece prin diverse stări emoționale neplăcute. E însă mai facil să afișeze o imagine de dur deși este, în realitate „un visător sensibil”. Cât privește copilul, conceput în relația care a durat puțin peste jumătate de an, luptătorul s-a gândit să și-l asume abia după trei ani.

Pe de altă parte, potrivit presei naționale, Cristi Mitrea e cuplat de mai mulți ani cu Andreea Caranda, producător la Pro TV, fosta Colombina de la „Abracadabra”. „Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Am reluat relația, e fosta mea iubită. Ne cunoaștem de 30 de ani. E posibil să fie viitoarea mea soție. Îmi mai doresc un copil, o fetiță. Dar să fie consimțit de amândoi”, a spus Cristi Mitrea.

Citește mai multe despre acest subiect:

Exclusiv. Luptătorul MMA Cristi Mitrea o atacă pe Andreea Mantea. Se ia și de Anamaria Prodan și îl felicită pe Reghe. „Caut război!”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre