Simona Ionescu / Redactor Șef

Luxoasa nuntă a lui Syda. El nu s-a tuns, ea și-a rotunjit buzele. Imagini din paradisul turcesc… și costuri

Luxoasa nuntă a lui Syda. El nu s-a tuns, ea și-a rotunjit buzele. Imagini din paradisul turcesc… și costuri
Petrecerea e în toi la un palat din Istanbul, transformat în hotel de 5 stele. Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda și ca fost soț al Elenei Băsescu, e din nou mire, iar mireasă e turcoaica Sheila Giafer. Despre cununia civilă v-am povestit zilele trecute. Acum vă arătăm poze de la fastuoasa nuntă.

Despre cununia civilă v-am povestit zilele trecute. Acum vă arătăm poze de la fastuoasa nuntă.

Dacă la București căsătoria de la starea civilă a fost extrem de discretă, pentru marea petrecere de nuntă din Turcia s-au făcut pregătiri fastuoase pentru invitații din România: rude, prietenii afaceristului Bebe Ionescu, tatăl mirelui, dar și prietenii lui Syda din anii tinereții.

 

Pentru toți invitații, mirii au rezervat camere în palatul-hotel pentru 3 zile. Prețurile le puteți studia în lista de mai jos.

Nunta a început pe un yacht luxos, unde toți au servit mâncăruri și băuturi rafinate, au dansat și le-au făcut urări proaspeților soți Ionescu. Apele Bosforului le-au creat un ambient de vis și a încântat toată asistența.

După cum veți observa din fotografie, Syda nu s-a tuns, păstrând aceeași frizură non-conformisă, mai degrabă de adolescent rocker decât de om de afaceri. Mireasa Sheila și-a rotunjit buzele cu niște botox, căci se poartă acest format peste care roșul rujului cade extrem de bine.

Așa cum scriam într-un articol anterior, fostul ginere al lui Traian Băsescu nu a ratat ocazia să-i demonstreze turcoaicei că flacăra dragostei este puternică. I-a cumpărat un ceas elegant, bătut în diamante, iar iubita lui nu a ratat momentul ca să-l poarte astăzi la mână, ca una din piesele de rezistență ale ținutei ei.

Tânăra mireasă s-a îmbrăcat pentru plimbarea cu yachtul tot cu o rochie albă, așa cum a purtat și la cununia civilă.

Acum, toată lumea petrece la un exclusivisit și scump complex hotelier, Ciragan Palace Kempinski, un palat de istorie de pe malul Bosforului. Printre invitați se află unul dintre prietenii vechi ai lui Syda, dar și al Elenei Băsescu, venit și la a doua nuntă a mirelui: Alex Erbașu cu soția lui Andra.

Fără exagerare, nunta lui Bogdan Ionescu, fostul ”crai de Dorobanți”, este unul din marile evenimente mondene ale anului 2020, mai ales prin locația pe care a ales-o și prin suma de bani cheltuită pentru ca invitații să se simtă bine, ca într-o minivacanță pe malul Bosforului.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a luat drumul Turciei. Și-a expus tatuajele la palatul sultanului Abdulaziz

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre