Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală. Își schimbă viața

Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală. Își schimbă viața
Mădălina Ghenea este o vedetă în toată puterea cuvântului. Iar peste toate, e considerată una din cele mai frumoase femei din lume. Ea este mamă singură, având o fetiță de grădiniță.

La 34 de ani, Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală. Își permite. Până la urmă, e de acord oricine, Mădălina Ghenea face parte din categoria femeilor de succes fără cusur. Este râvnită de bărbați, a avut iubiți celebri, e invidiată de femei. Dar nu se culcă pe „laurii victoriei”. Din contra, consideră că niciodată nu este prea mult atunci când vine vorba de propria dezvoltare.

Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală

Acum Mădălina Ghenea a decis să își schimbe viața. Ea s-a întors pe băncile școlii. Crede că dacă fiica ei va merge și ea la școală, de ce să nu o facă și ea. Celebra actriță s-a înscris la universitate și va învăța totul despre limba și cultura italiană.

Mădălina Ghenea e legitimată la Universitatea Stranieri din Perugia unde studiază cursuri despre limba și cultura italiană. Foarte bucuroasă că s-a înscris, frumoasa româncă a împărtășit reușita cu fanii ei de pe Instagram.

Visul Mădălinei Ghenea este pe punctul de a deveni realitate. Ea va ajunge pe covorul roșu de la Hollywood, la premiera celui mai așteptat film al lui Ridley Scott, House of Gucci. În film, Mădălina i-a avut colegi de platou pe Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston și Reeve Carney. Ea o interpretează pe Sohia Loren, asemănarea fizică dintre cele două dive fiind evidentă.

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă.

Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott’, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, în momentul în care, după cinci luni de filmări, a dezvăluit acest lucru.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre