Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea scoate artileria grea. De ce a convocat avocații

Mădălina Ghenea scoate artileria grea. De ce a convocat avocații
Răsturnare de situație dramatică în cea mai nouă povestea de dragoste a momentului.  Modelul român Mădălina Ghenea a făcut declarații publice șocante în legătură cu intens dezbătuta relație cu Nicolo Zaniolo, mijlocașul ofensiv de la AS Roma, despre care presa internațională a scris în repetate rânduri în ultimele săptămâni. Au fost aduși în joc mai mulți avocați.

Zvonurile au apărut mai întâi în presa italiană, la finalul anului trecut. Apoi cei doi au intrat în joc și au făcut un schimb de mesaje cu dublu înțeles pe rețelele de socializarea. Lucrurile se pare, însă, că au scăpat de sub control, iar acum Mădălina Ghenea a apelat la doi avocați pentru a-și proteja imaginea. Actrița româncă a publicat pe contul de Instagram un mesaj în care neagă relația cu Nicolo Zaniolo.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram. Vedeta este urmărită de aproape un milion de persoane.

Ce spune mama lui Zaniolo

Una din persoanele care au reacționat puternic în fața presupusei relații a fost mama fotbalistului Nicolo Zaniolo. Aceasta avea o problemă cu vârsta modelului. „Nu sunt absolut deloc de acord cu faptul că el se vede acum cu această femeie, care e aproape de vârstă cu mine.

Noi încercăm să-l facem să gândească atent tot ce face, însă, din păcate, această poveste a ajuns pe primele pagini ale presei. Unii oameni cred că noi îl sfătuim greșit, dar noi i-am transmis cu totul altceva în această poveste”, a declarat Francesca Costa, potrivit Football Italia.

E de amintit că Mădălina Ghenea are 33 de ani, în timp ce mama lui Nicolo Zaniolo are 43. Fotbalistul are 21 de ani. Acesta traversează o perioadă dificilă în carieră, fiind ținut pe tușă din luna septembrie, în urma unei accidentări grave în timpul meciului Olanda – Italia. El a suferit o ruptură de ligament încrucișat și este în faza de recuperare. Se preconizează că va putea juca din nou în primăvară.

Una peste alta, protagoniștii poveștii au petrecut Revelionul singuri, cu rudele de gradul I.  Nicolò Zaniolo a postat fotografii cu tatăl său Igor şi cu un prieten în timp de dansează cu mama sa,  Francesca. Fosta sa logodnică, Sara Scaperrotta, a petrecut cu o prietenă. Aceasta din urmă se pare că e însărcinată, iar copilul e al fotbalistului. Actrița şi modelul Mădălina Ghenea, a petrecut Revelionul doar cu fiica sa.

Cum a început povestea dintre Gnenea și Zaniolo

Povestea dintre cel mai promiţător tânăr fotbalist italian şi ,,femeia cea mai frumoasă din lume’’ a filmului lui Sorrentino, ,,Youth’’, s-a născut în holul unui hotel din Roma, pe 10 decembrie. Cel care i-a prezentat unul altuia ,,via Instagram’’, este omul care care îngrijeşte de conturile pe Instagram ale amândurora, Alessandro Riggio, tânăr profesionist format în SUA care se laudă cu nu mai puţinde de 170 de clienţi. Din 6 decembrie, Zaniolo este singur şi el a fost cel care a cerut numărul de telefon al actriţei de la Riggio.

,,Mădălina a fost bucuroasă să-l cunoască, dar numărul i l-am dat mai târziu’’, povesteşte pe social media managerul. După acea primă întâlnire, cei doi s-au mai auzit des. Mădălina Ghenea era în necunoştinţă de cauză privind sarcina ex logodnicei lui Nicolò, iar când a aflat, cu o zi înainte de publicarea ştirii, a fost foarte amărâtă. Cei doi au rămas însă în legătură unul cu celălalt, iar de Anul Nou şi-au vorbit îndelung la telefon.

„Te pot săruta 25 de ore din 24?”

Din jurul datei de  20 decembrie s-a tot vorbit despre o nouă poveste de iubire a lui Nicolò Zaniolo. Pe 27 decembrie mijlocaşul galben-roşu a alimentat bârfele postând un comentariu la o fotografie a frumoasei românce. „Te pot săruta 25 de ore din 24?”, o întreabă fotbalistul. Iar ea răspunde: „Tu ce părere ai?”.

Publicațiile italiene preiau ştirea. În penultima zi din an, castelul de nisip se năruie: site-ul Oggi, dezvăluie latura cea mai delicată a poveştii: Sara Scaperrotta, studentă şi influencer cu mulţi urmărotori pe reţelele de socializare, aşteaptă un copil de la fotbalist.

Replica fotbalistului cu privire la logodnica însărcinată

Abia în acel moment Zaniolo s-a hotărât să vorbească, acordând pe site-ul Gazzetta dello Sport o lungă declaraţie: ,,Pentru început ceea ce vreau este ca să nu se strice o relaţie care pentru mine a fost importantă, mai ales într-un moment delicat al vieţii şi a carierei mele. Dar povestea cu Sara s-a terminat de ceva timp.

Cum poate că e normal la vârsta noastră, trăind împreună ne-am dat seama că nu ne mai înţelegeam, eu însumi am remarcat că erau mici-mari lucruri care nu mai mergeau bine şi nu se pliau pe viaţa mea de profesionist.

Visam câteodată să facem împreună o familie, nu neg asta, dar apoi lucrurile au luat altă întorsătură, iar când ea m-a anunţat despre sarcina sa, am fost foarte cinstit spunându-i că nu mă simţeam pregătit pentru o implicare de acest fel, mai ales fiindcă nu mai reuşeam să cădem de acord, dar ea a decis să-şi continue sarcina. O alegere pe care eu o respect”. Nicolo Zaniolo a explicat că-şi va asuma toate responsabilităţile de tată, dar a confirmat despărţirea de Sara, scrie Corrierre della sera.

Sursa foto: Instagram

Primele sărbători ale micuței prințese. A dormit ca un prunc

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre