Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna e milionară, fratele său a trăit din cerșit. De ce nu s-au suportat niciodată

Madonna e milionară, fratele său a trăit din cerșit. De ce nu s-au suportat niciodată
Madonna e în doliu, după ce fratele său, Anthony Ciccone a trecut în lumea drepților. Bărbatul a dormit sub un pod și a trăit din cerșit.

Anthony Ciccone a avut o relație complicată cu Madonna și familia sa, din cauza problemelor pe care le-a avut cu alcoolul.

Fratele mai mare al Madonnei s-a stins din viață la 66 de ani, dar până în acest moment nu s-a spus cauza decesului. Anunțul trist a fost făcut de soțul surorii Madonnei, Joe Henry, care a postat pe contul de socializare o fotografie cu Anthony Ciccone.

„L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să las să se vadă”

„Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, s-a stins din viață aseară. Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan, atât de mulți ani au trecut. L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să las să se vadă.

Necazurile trec, iar familia rămâne — cu mâinile întinse peste masă. Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că zeul în care a crezut fericita ta mamă (și a mea) așteaptă să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja de la această viziune”, a fost mesajul lui Joe Henry.

„Madonnei nu-i pasă dacă sunt mort sau în viață”

Madonna și fratele său nu au fost niciodată într-o relație bună, iar în 2013, Anthony a povestit, într-un interviu, că nici Madonnei, nici familiei, nu-i pasă de el. El a precizat atunci că familia va fi mai fericită dacă el va muri. „Madonei nu-i pasă deloc dacă sunt mort sau în viață. Ea trăiește în propria ei lume.

Nu am iubit-o niciodată, ea nu m-a iubit niciodată. Nu ne-am iubit niciodată. Tatăl meu ar fi foarte fericit dacă aș muri de hipotermie și atunci nu ar mai trebui să-și facă griji pentru mine. El nu vrea să fiu eu, vrea să fiu altcineva. El crede că felul în care trăiesc este intenționat. Pur și simplu nu mă cunoaște”, a mărturisit Anthony Ciccone.

Madonna l-a vizitat la centrul de dezalcoolizare

Pe de altă parte, o sursă a declarat pentru revista People că atunci când a fost internat în centrul de dezintoxicare, Madonna l-a vizitat pe Anthony și l-a ajutat atunci când a fost dispus să o asculte. „Au fost cu toții acolo pentru el și, în ciuda faptului că era înstrăinat, Madonna l-a susținut în orice mod a putut atunci când a fost dispus să primească sprijinul. Membrii familiei, inclusiv Madonna, l-au vizitat în timp ce se afla în centrul său de dezintoxicare”, a spus sursa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre