Simona Ionescu / Redactor Șef

Mai sunt Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împreună? Iată ce spune diva

Mai sunt Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împreună? Iată ce spune diva
După ce numele lor a tot fost rostogolit în presa mondenă, Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea și recunoaște cum e, de fapt, relația cu Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au devenit un cuplu în urmă cu șase ani. De multe ori s-a spus că cei doi s-au despărțit, în repetate rânduri.  Diva de la Monaco spune adevărul despre relația ei. Sunt despărțiți. Deseori. Dar asta ține fierbinte relația.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva!. Deseori cei doi sunt nevoiți să stea la distanță, relația lor însă este foarte bine sudată.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au fost despărțiți

Vedeta Pro TV a recunoscut că, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a mai petrecut atât de mult timp împreună cu iubitul ei, pentru că fiecare era cu treabă prin altă țară. Mihaela Rădulescu a venit în România, unde a filmat pentru Ferma, în timp ce Felix Baumgartner era prins cu alte proiecte. Cei doi țin strâns legătura, se sună pe FaceTime și povestesc cum le-a fost ziua.

„Asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe FaceTime.

Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a mai declarat Mihaela Rădulescu pentru aceeași sursă.

Mari vedete povestesc cum s-au luptat cu drogurile și alcoolul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre