Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Deliei Matache a ajuns bonă. Spune că Delia e plină de bani și de aici i se trage

Mama Deliei Matache a ajuns bonă. Spune că Delia e plină de bani și de aici i se trage
Dintotdeauna, Gina Matache, mama Deliei a iubit copiii, așa că postura de bonă nu o deranjează. Ce s-a întâmplat în familia Deliei.

În timp de Delia Matache și sora ei nu se uită la bani, Gina Matache a ajuns bonă. Nu o deranjează, dar a povestit una-alta, despre cum a ajuns în situația asta. E plină de iubire și umor, mama Deliei. Artistă și ea.

Mama Deliei Matache a ajuns bonă. Care să fie motivul

Au împlinit nouă ani de când sunt împreună și n-au putut să rateze o vacanță de cinci stele. De data asta, Delia nu a plecat să petreacă doar cu soțul ei, Răzvan, ci au luat-o și pe Oana Matache și soțul acesteia. Destinația? Frumoasa Sicilie. Cea care a dat totul din casă a fost chiar mama fetelor, care a rămas să aibă grijă de copii, transformându-se în cea mai simpatică bonă.

„Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată. Au făcut ce le-a tăiat capul”

Gina Matache a spus că fetele ei niciodată nu au consultat-o în vreo privință, ci doar au pus-o mereu în fața faptului împlinit. De asemenea, aceasta a mărturisit că Delia e risipitoare. „Delia a plecat în Sicilia și a luat-o și pe sor-sa cu bărba-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine! Delia nu are nicio treabă cu banii.

Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele. Eu sunt o mamă norocoasă. Mă înțeleg cu amândoi ginerii și cu cuscrele sunt prietenă la cataramă”, a spus mama Deliei, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

„Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei”

Sigur că întrebarea care e pe buzele tuturor se referă la momentul când Delia Matache va avea copii. Pentru că nu mai vrea să fie certată de Delia, mama acesteia a preferat să fie cât mai rezervată în declarații la acest capitol. „Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!”, a mai afirmat Gina Matache, o bună cântăreață de muzică populară de la care Delia a moștenit talentul.

Sursă foto: b1tv, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre