Simona Ionescu / Redactor Șef

Marele secret al lui Denis Hanganu, protagonistul din „Clanul”

Marele secret al lui Denis Hanganu, protagonistul din „Clanul”
Serialul „Clanul” de la PRO TV a ajuns rapid în topul preferințelor românilor, odată cu noua generație de actori care joacă în acesta. Denis Hanganu, protagonistul serialului este deja idolatrizat.

Denis Hanganu, protagonistul din „Clanul”, are 28 de ani și se gândește cât se poate de serios la copii și familie, în timp ce se străduiește din răsputeri să își țină la secret viața intimă. Până acum i-a reușit. Despre iubita actorului, Raluca, nu se știu decât lucrurile pe care el le-a relatat. Numele, că e medic chirurg, că s-au cunoscut „într-o vară”.

„A fost o întreagă suită de întâmplări ce a condus lucrurile de așa natură încât să ne întâlnim, și cert este că a existat din prima clipă acea conexiune specială cu caracter de unicitate. Și cum ceea ce este unic trebuie păstrat și protejat, mi-am dorit foarte mult că ea să rămână în viața mea”, a declarat Denis Hanganu într-un interviu. De asemenea a mai spus ceva important. „Eu cred în căsătorie”, a spus Denis Hanganu.

Raluca, iubita sa, pe care a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni, e rezident la Spitalul Elias. Are aceeași vârstă ca și actorul, e frumoasă de „rupe” și își ține conturile de socializare la secret.

Denis Hanganu, protagonistul din „Clanul”, voia să se facă detectiv

Tudor Achim din „Clanul” e interpretat, cum spuneam, de Denis Hanganu, un tânăr actor din noua generație, care nu și-a dorit să ajungă actor. Nici măcar când era pe scenă, la Huși. El acolo a debutat, când era elev de liceu. „Mi-aş fi dorit să ajung detectiv sau ceva prin armată, nu ştiu exact să explic ce era în mintea mea de copil. În acelaşi timp, vedeam foarte multe filme de acţiune, îmi plăceau enorm, şi de multe ori mă închipuiam pe mine însumi în situaţiile prin care treceau personajele principale din filmele acelea. Cam astea erau dorinţele mele”, a declarat Denis Hanganu.

Denis Hanganu a copilărit într-un sat vasluian, iar când era mic dorea să devină detectiv. Încă de pe atunci însă, actorul de azi era atras de toate evenimentele și concertele care se organizau în satul natal, pe care nu le rata niciodată. Cel mai mult, povestește actorul, i-a plăcut când, după ce a apărut într-o scenetă, la grădiniță, toată lumea l-a lăudat  în legătură cu modul în care a jucat. Vraja deja se instalase. În gimnaziu, în clasa a VII-a, a primit noi laude pentru modul în care a prezentat un text pentru auditoriu. Atunci a înțeles ce are de făcut.

În timpul liceului, după ce termina orele, Denis Hanganu făcea teatru pe scena primăriei Huși. Ulterior, a intrat la Facultatea de Teatru la Iași, dar a ales să studieze la București. Debutul ca actor l-a avut în serialul „Sacrificiul”, unde a avut rolul principal și a devenit cunoscut publicului larg.

Actorul sare cu parașuta și își face singur cascadoriile

Pentru rolul din serialul „Clanul”, Denis Hanganu a trebuit să treacă prin mai multe probe și abia după o lună a primit un răspuns afirmativ. Dependent de adrenalină, în serial, își face singur cascadoriile, iar în timpul liber sare cu parașuta. A sărit deja de la 4000 de metri altitudine și își dorește să plonjeze și de la 8000.

„Eu îmi execut singur cascadoriile din serial de fiecare dată, dublă de dublă și mereu a trebuit să am mare grijă să-mi protejez mereu atât partenerii, cât și pe mine. Gândiți-vă numai la câți pumni și lovituri au fost până acum. Dacă o singură dată ar fi mers ceva prost, sigur ar fi fost urmări negative deoarece s-ar fi creat un precedent.

Nu mai zic de toate luptele complexe cu câte 3 – 4 indivizi deodată și acțiuni precum târâtul și alergatul prin tot felul de spații și suprafețe deloc favorabile (catacombe, garaje, păduri, imobile devastate, noroi, piatră cubică umedă, praf, pietriș), căzăturile direct pe beton sau pământ care-s foarte dureroase dacă nu te protejezi ori nu știi să cazi, filmatul la altitudini impresionante pe câte-o margine de clădire noaptea în timp ce sufla vântul de simți că te arunca de pe bloc și cazi în gol”, a mai povestit actorul Denis Hanganu într-un interviu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre