Simona Ionescu / Redactor Șef

Marinela Nițu, muza „Luceafărului huilei” Miron Cozma, părăsită de fani

Marinela Nițu, muza „Luceafărului huilei” Miron Cozma, părăsită de fani
Marinela Nițu, fosta mare iubire a lui Miron Cozma, a rămas cu pasiunea pentru muzică, dar și cu cea pentru operațiile estetice. Artista se mândrește extrem de tare cu evoluția sa și cu numeroasele evenimente la care participă, dar fanii sunt tot mai puțini.

Ani de zile, povestea de dragoste dintre Marinela Nițu și Miron Cozma a făcut deliciul presei mondene. După despărțirea de Luceafărul Huilei, în 2014, bruneta fatală parcă a intrat în pământ.

Și fanii au părăsit-o. Abia mai strânge cel mult 20 de aprecieri pe Internet. Nici presa nu mai scrie despre ea, mai ales că îi jignește pe cei care ”îi fură” imaginea de pe pagina sa de socializare.

Marinela Nițu, fosta iubită a lui Miron Cozma, părăsită de fani

Chiar dacă mai cântă pe la diverse evenimente, Marinela Nițu, fosta iubită a lui Miron Cozma, pare că nu mai are succesul de altă dată. Focosa brunetă a început să cânte de la 13 ani și a visat o carieră intenațională. Din păcate pentru ea, faima i-a fost adusă doar de relația ei tumultoasă cu Miron Cozma, liderul minerilor, condamnat în 1999 la 18 ani de închisoare pentru implicarea sa în Mineriadele din anul 1991. El a fost grațiat de președintele Ion Iliescu pe 15 decembrie 2004.

Miron Cozma şi Marinela Niţu au avut o poveste de dragoste desprinsă, parcă, din telenovele. Marea dragoste a început în 1996, când el era un om liber, şi a continuat la vorbitorul din penitenciar, unde fostul lider al minerilor a scris poezii dedicate Marinelei. Însă, în 2009, Miron Cozma s-a însurat cu avocata Monica Ionescu.

Marinela Nițu (49 de ani) a părăsit imediat ţara, în 2009, şi, în semn de protest, şi-a acoperit tatuajul cu semnătura lui Miron Cozma. Căsnicia liderului minerilor cu avocata a durat un an. Flacăra iubirii i-a cuprins din nou pe Cozma şi pe Niţu, care au făcut o ceremonie religioasă în 2011: „Mi-am dat seama că Marinela este marea mea iubire. Voi muri lângă ea”, declara la cununie fericitul însurăţel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre