Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei a găsit strada fericirii. Replica Oanei Roman

Marius Elisei a găsit strada fericirii. Replica Oanei Roman
Marius Elisei a găsit, recent, strada fericirii și a împărtășit momentul într-o postare emoționantă. Oana Roman a reacționat imediat. Care a fost mesajul vedetei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, însă au rămas prieteni de dragul Isabelei, fiica lor. Tocmai de aceea vorbesc constant la telefon, după cum chiar Oana a mărturisit. Recent, s-a zvonit că fostul soț al Oanei Roman ar avea o iubită și chiar că aceasta este însărcinată. Marius însă a pus capăt acestor zvonuri, cu o declarație chiar înainte de Paște. 

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, declara Marius Elisei în aprilie.

Marius Elisei a găsit strada fericirii. Oana Roman răspunde criptic 

Recent însă, Marius Elisei a pus două postări pe Instagram, care dau de înteles că ar fi în depresie. „Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a fost primul mesaj al fostului soț al Oanei Roman. 

Ulterior, acesta a revenit cu o nouă postare, în care anunța că a găsit strada Fericirii, la propriu. „Mergând pe stradă, m-a lovit în plin această stradă…oare așa este??”, s-a întrebat bărbatul. 

La scurt timp după, pe contul de Instagram al Oanei Roman a părut că vine răspunsul. Fiica fostului premier era în mașină și s-a gândit să-și întrebe urmăritorii ce îi face pe ei fericiți. Coincidență sau nu, Oana a părut că îi răspunde fostului soț, printr-o întrebare care să îi dea de gândit. 

Foto: Instagram

David și Victoria Beckham și-au exasperat vecinii. Își fac lac pe domeniu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre