Simona Ionescu / Redactor Șef

Mărturisirile picante ale lui Janet Jackson. Sora lui Michael Jackson a uluit o lume întreagă

Mărturisirile picante ale lui Janet Jackson. Sora lui Michael Jackson a uluit o lume întreagă
Sora lui Michael Jackson, Janet, a făcut mărturisiri incendiare și a vorbit despre aventurile romantice pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Janet, sora lui Michael Jackson, a mărturisit că se gândește să facă amor „tot timpul” și a fost foarte deschisă privind viața sa privată.

Dependentă de erotism

Cea mai mică dintre cei nouă copii Jackson, care pe 16 mai a împlinit 58 de ani, a început să cânte alături de surori ei, în Las Vegas la MGM Casino. La vârsta de zece ani, Janet și-a început și cariera de actriță jucând în serialul de televiziune de varietăți The Jacksons.

A fi o figură publică a fost tot ceea ce a cunoscut vreodată și au trecut ani buni până când Janet avea să realizeze că încă din copilărie a avut o aplecare spre erotism. Pe măsură ce anii au trecut, Janet a devenit una dintre cele mai profunde artiste ale timpului ei, producând discuri inovatoare, cu conștiință socială și provocatoare din punct de vedere erotic.

„Am tot timpul amorul în cap”

Michael Jackson și-a inițiat sora în tainele amorului

Janet a mărturisit odată că se gândește non-stop cum să facă dragoste cu un bărbat. Într-un interviu acordat revistei germane Der Spiegel, interpreta hit-ului All For You a mărturisit: „Am tot timpul amorul în cap”. Când a fost întrebată despre dorința sa nestăpânită, a concluzionat că trebuie să o fi moștenit de la părinții ei. „În cele din urmă, au avut nouă copii. Trebuie să fi fost ca iepurii”, susține Janet.

Janet a învățat prima dată despre erotism de la fratele ei Michael

În 2006, Janet a dezvăluit într-un interviu acordat revistei VIBE, unde a și apărut pe copertă, că de fapt a învățat prima dată despre erotism de la fratele ei Michael, când avea 12 ani. Cu toate acestea, ea a mărturisit mai târziu pentru Blender, o revistă acum dispărută, că s-a gândit la acest subiect din copilărie.

În acea perioadă se antrena sărutând unele dintre celebritățile pe care le îndrăgea, Barry Manilow și Teddy Pendergrass, atunci când aceștia apăreau pe ecran. „Când ești copil, ai mici fantezii, dar eu mă vedeam cu el (Manilow) ca adult, nu ca un copil”, a adăugat Janet.

„A trebuit să mă debarasez de unele atitudini vechi înainte de a mă simți complet confortabil cu corpul meu”

În 1993, apărând pe prima copertă a revistei Rolling Stones, a dezvăluit cât de important era erotismul pentru ea. „A fost o parte importantă pentru mine timp de mai mulți ani. Dar nu a înflorit în public până acum. A trebuit să trec prin câteva schimbări și să mă debarasez de unele atitudini vechi înainte de a mă simți complet confortabil cu corpul meu.

Ascultând noul meu disc, oamenii înțeleg intuitiv schimbarea din mine.”, a spus Janet. În același interviu din Rolling Stone, Janet a continuat să detalieze modul în care erotismul i-a influențat viața.

„Pentru prima dată, mă simt liberă”

Janet Jackson, dependentă de nopțile fierbinți

Interpreta hit-ului a declarat publicației că intimitatea ar trebui să fie celebrată, deoarece a vorbit liber despre dorințele sale. „În epoca SIDA, cu siguranță necesită să fii responsabil. La nivel psihologic, însă, nopțile bune de dragoste sunt legate și de pierderea de sine, de eliberare, de folosirea corpului pentru a ieși din corp.

Ei bine, pentru prima dată, mă simt liberă (…) și nu mă deranjează să las lumea să știe. Pentru mine, a devenit o sărbătoare, o parte plină de bucurie a procesului creativ.”, a mărturisit cântăreața.

Cariera lui Janet s-a prăbușit când Justin Timberlake i-a expus sânii

O performanță scandaloasă a fost cea a lui Janet cu Justin Timberlake la Super Bowl în 2004, despre care s-a vorbit ani buni. Cei doi interpretau piesa de succes a lui Justin, „Rock Your Body”, când acesta a întins mâna pentru a smulge o bucată din corsetul ei din PVC și i-a lăsat un sân gol expus.

„Este cu adevărat jenant pentru mine să știu că 140 de milioane de oameni mi-au văzut sânul, iar apoi să îl văd expus pe internet de mărimea unui ecran de calculator.”, a spus ea, jenată. După acest incident, cariera lui Janet a luat-o razna. Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey la ceva timp după eveniment, vedeta a confirmat că nimic „nu a fost planificat”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre