Simona Ionescu / Redactor Șef

Mascat cu bandană, Ashton Kutcher a pornit în căutare de hrană

Mascat cu bandană, Ashton Kutcher a pornit în căutare de hrană
Ashton Kutcher și-a acoperit fața cu o bandană și s-a dus să își ia de mâncare. El a fost surprins total „deghizat” în Sherman Oaks. Este o măsură de precauție pentru vedeta care a petrecut carantina izolat cu soția, Mila Kunis, și cu cei doi copii ai lor.

Se pare că Ashton Kutcher a luat o scurtă pauză de la a sta acasă sâmbătă, în timp ce a ieșit în Los Angeles pentru a cumpăra mâncare gata preparată de la localul Sweet Butter.

Starul de 42 de ani nu avea masca la el, așa că a improvizat și a folosit o bandană care se potrivea perfect cu outfit-ul compus dintr-un hoodie alb, Spectrum, jeans de culoare închisă și adidași negri. S-a ferit de soare cu ajutorul unei șepci negre și a unor ochelari de soare. Vedeta din That’s 70’s Show și-a luat toate măsurile pentru a încetini răspândirea noului  coronavirus.

Se presupune că a adus mâncarea acasă la soția sa, Mila, în vârstă de 36 de ani, cu care are o fiică de cinci ani, pe nume Wyatt și un fiu de trei ani, Dimitri.

Kutcher luptă cu anxietatea provocată de pandemie

Recent, Ashton s-a angajat să îi ajute pe cei care se confruntă cu anxietatea cauzată de pandemia în curs, citind o poveste liniștitoare.

Luni dimineață, actorul s-a alăturat COVID Recovery Iowa în cadrul programului „Tell Me a Story”. El a citit din The Book With No Pictures de The Office’s B. J. Novak, într-un mesaj video pre-înregistrat.


El e băiețelul lui Lili Sandu! Ce ne-a dezvăluit vedeta!

Concert de Basm în Munții Parâng. Poți „fi” acolo într-un singur fel


Organizația COVID Recovery Iowa își propune să îi ajute pe oameni să facă față pandemiei, iar Ashton a fost o alegere logică, deoarece s-a născut în Cedar Rapids, Iowa.

Vedeta s-a aruncat în ape tulburi la începutul săptămânii trecute, venind în apărarea prietenei sale Ellen DeGeneres, care s-a confruntat cu critici crescânde pe fondul afirmațiilor potrivit cărora ea a permis să se dezvolte un loc de muncă toxic în emisiunea sa. Ashton a transmis marți un tweet în solidaritate cu actrița.

„Nu am vorbit (n.r. înainte) cu @TheEllenShow și  ceea ce spun e doar din proprie experiență. Ea și echipa ei m-au tratat, nu doar pe mine, ci pe întreaga mea echipă, cu respect și amabilitate”, a transmis Kutcher.

Sursa foto: Instragram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre