Simona Ionescu / Redactor Șef

Matinalii TVR 1, la gratar cu Mircea Dinescu. Cine a gătit cel mai bine

Matinalii TVR 1, la gratar cu Mircea Dinescu. Cine a gătit cel mai bine
Emisiunea „Politică și delicatețuri” cu Mircea Dinescu îi va avea invitați astăzi pe matinalii de la “Cu capu-n zori”, Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău, dar și pe colegele acestora, Angi Cobuț, Bianca Patrichi și astrologul Mădălina Manole. Filmările au avut deja loc, dar e o desfătare să vedeți emisiunea difuzată de TVR 1 de la ora 14.30.

Dacă anul trecut Mircea Dinescu a pregătit masa de Revelion împreună cu câţiva dintre actorii din Las Fierbinți, organizați în trei echipe, anul acesta ideea echipelor a rămas valabilă, iar invitați au fost prezentatorii matinalului de la TVR 1, „Cu capu-n zori”. Ca și anul trecut, emisiunea s-a desfășurat afară, unde grătarul a fost la ordinea zilei, iar responsabili cu muzica și voia bună au fost Constantin Lătărețu împreună cu acordeonistul său.

În timp ce Liza și Fere au constituit echipa galbenă, Angi Cobuț și Mădălina Manole au format echipa roșie. Bianca Patrichi în schimb a avut norocul de a se afla în echipă chiar cu Mircea Dinescu, care a gătit excepțional. 

Nu au recunoscut ingredientele

“Concurenții” au avut la dispoziție o serie de alimente cum ar fi roșii, ceapă, ciupercuțe, cârnăciori, cotlete, costiță și momițe, însă au fost și câteva ingrediente secrete puse la dispoziție, care, spre amuzamentul publicului, i-a pus în dificultate pe matinali. Printre acestea s-au numărat rodie, avocado și portocală: “Noi nu am recunoscut ingredientele”, a declarat Gabriel Fereșteanu, în exclusivitate pentru retetesivedete.ro

Cât despre preparate, s-a lăsat și aici cu distracție, căci invitații s-au simțit atât de bine încât au uitat să gătească. Au dansat, au mâncat și au râs, însă de gătit nici vorbă, după cum spune chiar Feresteanu: “ Angi s-a simțit atât de bine încât n-a gătit deloc, iar Mircea Dinescu a fost cel mai pregătit, de altfel singurul care a gătit.” 

Una peste alta, momentul a fost de excepție și a adus veselie și voie bună atât intre invitați, cât și în casele telespectatorilor: “A fost cea mai tare filmare la care am participat”, a încheiat Gabriel Fereșteanu, pe care îl puteți urmări de luni până vineri de la ora 7:00 pe TVR 1, alături de Liza Sabău. 

La întâlnirea cu Mircea Dinescu s-a lăsat cu voie bună, veselie și cântece, dar și cu câteva “găteli” gustoase. E bine să nu ratați emisiunea de azi, de la TVR1, ora 14.30.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre