Simona Ionescu / Redactor Șef

Melania Trump s-a refugiat în anonimat. Ce a făcut de Ziua Mamei

Melania Trump s-a refugiat în anonimat. Ce a făcut de Ziua Mamei
Melania Trump a intrat într-un con de umbră după plecarea de la Casa Albă și pare că s-a refugiat bucuroasă în anonimat. Ce a făcut fosta Primă Doamnă de Ziua Mamei.

Melania Trump s-a refugiat în anonimat după plecarea de la Casa Albă. Aceasta nu a mai apărut în public de câteva luni bune, spre deosebire de restul membrilor familiei. Surse apropiate au declarat totuși din când în când cu ce se mai ocupă Melania. Se pare că aceasta se concentrează pe familia sa și pe fiul Barron, care are 15 ani. 

De asemenea, Melania ar lucra la câteva proiecte personale, care au nevoie de timp pentru a fi puse în practică. Totuși, de Paște doamna Trump și-a făcut timp pentru familie, însă nu a fost de acord să i se facă poze care să apară pe rețelele sociale, astfel că totul a rămas oarecum învăluit în mister. 

Melania Trump s-a refugiat în anonimat. A serbat Ziua Mamei, dar fără poze 

O sursă a declarat pentru revista People că Melania a celebrat Ziua Mamei pe 9 mai, alături de Ivanka și Barron. La masă ar fi fost prezent și Donald Trump, care ar fi stat destul de puțin, întorcându-se apoi la îndatoririle sale. „Melania și familia ei vor petrece timp cu Donald, dar ea continua să lucreze cu Barron și să-l ajute cu activitățile sale extrașcolare. Melania face ceea ce vrea și continuă, de asemenea să fie doamna Trump, așa că este puțin probabil să se abată de la ordinea actuală”, a menționat sursa citată. 

O purtătoare de cuvânt a doamnei Trump a spus anterior că aceasta „se bucură de viață la Mar-a-Lago. Se concentrează pe a fi mamă și pe a-și pune familia pe primul loc, în timp ce lucrează la diverse proiecte care vor avea nevoie de timp pentru finalizare”.

Ivanka, aproape la fel de zgârcită cu aparițiile publice 

Și Ivanka a ales să fie discretă de când Trump și-a încheiat mandatul. O sursă apropiată de fiica fostului președinte spune că ea și cei trei copii ai cuplului au petrecut Ziua Mamei făcând surfing și urmărind filme. Sursa susține că, deocamdată, Ivanka își dirijează familia în viețile lor post-Washington, D.C.

Foto: Facebook

Cine e bărbatul care o face cu adevărat fericită pe Daniela Crudu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre