Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesaj dur pentru Cabral, de la fosta familie: „Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”

Mesaj dur pentru Cabral, de la fosta familie: „Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”
După ce Cabral s-a plâns că fiica lui cea mare, Inoke, nu mai vorbește cu el, a venit și mesajul dur pentru el, de la fosta familie.

Rețete și vedete scria săptămâna trecută că faimosul prezentator are probleme în familie. Mai exact, fiica lui cea mare, Inoke, nu mai vrea să vorbească cu el. Ba chiar Cabral a primit și un mesaj dur de la fosta familie. Inoke refuză să mai vorbească cu celebrul ei tată. Deși fiica cea mică, Namiko, s-a bucurat la aflarea veștii că va avea un frățior sau surioară, reacția lui Inoke s-a lăsat așteptată. 

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV. 

Mesaj dur pentru Cabral, de la mama lui Inoke 

Cabral și fiica sa, Inoke

După declarațiile lui Cabral, Luana, fosta soție a prezentatorului, s-a supărat. Deși în trecut aceasta nu a făcut nicio declarație în acest sens, de data aceasta mama lui Inoke a transmis un mesaj dur către fostul soț. Mai exact, Luana a declarat că fiica ei dă bacalaureatul anul acesta și că o vrea concentrată pe asta. De asemenea, a clarificat că nici ea și nici fiica ei nu mai poartă numele de Ibacka și că și-a crescut singură fiica. 

„Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui’, a declarat Luana pentru impact.ro 

Cabral așteaptă un copil cu Andreea Ibacka 

Recent, Cabral a anunțat că el și soția sa, Andreea Ibacka, vor deveni părinți din nou. Cuplul mai are o fetiță în vârstă de doi ani pe nume Namiko. „Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. (…) Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările.Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…” a afirmat Cabral, în exclusivitate pentru protv.ro.

Foto: Facebook

Ion Caramitru, criticat pentru nepăsarea față de actorul Valentin Uritescu, aniversat în spital

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre