Simona Ionescu / Redactor Șef

Mezina lui Obama, curtată de agențiile de marketing. Iată ce viitor îi garantează

Mezina lui Obama, curtată de agențiile de marketing. Iată ce viitor îi garantează
Sasha Obama provine deja dintr-o familie foarte influentă, dar dacă vreodată se va decide să opteze pentru statutul de influencer, doar cerul este limita. Asta cred oricum coordonatorii a două mari agenții de marketing, spunând că fiica fostului președinte american Barak Obama, ar putea aduna 1-2 milioane de adepți pe TikTok numai în prima ei săptămână, dacă nu chiar prima zi de activare a contului.

Conform lui Joe Gagliese de la Viral Nation, Sasha Obama ar fi o poveste de succes peste noapte dacă s-ar alătura popularei platforme sociale, scrie TMZ.com. Fiica primului președinte american de culoare ar putea ajunge cu ușurință la 10 milioane de adepți într-un an, dacă ar posta conținut constant.

El spune, de asemenea, că ar putea să o vadă câștigând 5-8 milioane de dolari pe an. Joe îi dă idei Sashei. El susține că ar fi o pierdere să nu încerce să o obțină ca client, pentru că ea se prezintă într-un mod foarte „brand-friendly” ceea ce ar duce la cifre de afaceri foarte bune.  În plus, Gagliese crede că cel mai tânăr membru al familiei Obama are în mod clar foarte mult talent.

Ar putea fi un influencer cu contracte de milioane

Același lucru îl susține și Mae Karwowski, de la Evident: Sasha ar putea câștiga câteva milioane de dolari pe an cu ofertele de marcă potrivite și ar putea să perceapă sume cu șase cifre imediat – pentru aproape orice marcă ar alege să o promoveze prin intermediul rețelelor sociale.

Karwowski mai spune că Sasha Obama are un stil rece și misterios, așa că ea crede că există o mulțime de interese reținute în tânără, care ar duce la o cerere mare dacă ar decide să intre pe TikTok.

Sasha evită rețelele sociale

După cum se știe, Sasha Obama nu este încă prezentă pe TikTok dar a făcut valuri săptămâna aceasta doar apărând în postările prietenilor ei din facultate.  Karwowski subliniază că este posibil ca Sasha să nu fie încă pregătită pentru o astfel de atenție și interacțiune.

Totuși, dacă o va face, Mae prezice că Obama o va ajuta să o facă într-un mod inteligent și metodic, care este calea corectă atunci când îți dorești statutul de macro-influencer.

Studentă în afara Ivy League

În vârstă de 19 ani Sasha ( Natasha) Obama este fiica cea mică a cuplului Barak – Michelle Obama. Ea a studiat la Sidwell Friends School (2009 – 2019), iar acum urmează cursurile University of Chicago Labratory Schools.

Ea avea 7 ani când s-a mutat în Casa Albă și, cu toate că a crescut în ochii publicului, părinții au încercat să o protejeze de atenția exagerată a presei.

Spre deosebire de Malia, sora mai mare, care e studentă la Universitatea Harvard, Sasha a ales o instituție care ocupă locul 27 în topul școlilor naționale. Practic e prima din familia sa care care nu studiază într-o universitate Ivy League – fostul președinte, Barak Obama, a absolvit Universitatea Columbia și Harvard Law School, iar fosta prima doamnă a absolvit Universitatea Princeton și a obținut și o diplomă de drept, tot la Harvard.

Sursa foto: Instagram

Raluca lui Pepe se pregătește să plece în Qatar? Există niște planuri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre