Simona Ionescu / Redactor Șef

Michelle Obama intervine în scandalul Oprah. Ce mesaj are pentru cuplul Harry-Meghan

Michelle Obama intervine în scandalul Oprah. Ce mesaj are pentru cuplul Harry-Meghan
Furtuna provocată de interviul ducilor de Sussex cu Oprah încă nu s-a oprit. Din contră, în fiecare moment ies la iveală noi date despre scandalul anului. Acum, chiar și Michelle Obama intervine în scandalul Oprah și le transmite un mesaj lui Harry și Meghan.

Scandalul dintre ducii de Sussex și Casa Regală a luat amploare și a cuprins inclusiv apropiații celor două părți, dar și o serie de celebrități care și-au exprimat părerile și au transmis mesaje. Prin ele, Michelle Obama, care intervine în scandalul Oprah și transmite un mesaj lui Harry și Meghan. 

Amintim că prințul Harry și Meghan Markle au făcut acuzații grave de rasism împotriva Casei Regale britanice. Aceștia au vorbit de asemenea de relația înstrăinată dintre Harry și fratele și tatăl său. Dar și despre un episod în care Kate Middleton a făcut-o pe ducesa de Sussex să plângă. În ceea ce privește acuzațiile de rasism, cineva din cadrul familiei regale ar fi discutat ce culoare a pielii va avea Archie, când acesta nu se născuse. Casa Regală a anunțat că va face o anchetă pe marginea acestor acuzații. 

Michelle Obama intervine în scandalul Oprah. Ce spune despre situația din familia regală 

Invitată la emisiunea „Access Hollywood”, Michelle Obama a fost întrebată ce părere are despre situația prezentă și despre faimosul interviu luat de Oprah. Fosta primă doamnă a îndemnat la iertare și a subliniat importanța familiei. „Speranța mea este că, atunci când mă gândesc la situația prin care trec… Mă gândesc la importanța familiei și mă rog doar să existe iertare și să existe claritate, dragoste și hotărâre la un moment dat. Pentru că nu este nimic mai important decât familia”, a transmis Michelle Obama. 

Și purtătorul de cuvânt al lui Joe Biden a spus că a urmărit interviul. Acesta a lăudat curajul lui Meghan de a vorbi despre probleme psihice pe care le-a avut, mai exact perioada în care a fost în depresie și s-a gândit la sinucidere. „E nevoie de curaj pentru ca cineva să iasă în față și să vorbească despre problemele sale psihice și să-și spună povestea”, a declarat Jen Psaki, purtatorul de cuvânt al lui Biden. 

Foto: Facebook

Pippa, sora lui Kate, aduce o rază de bucurie în Casa Regală. Ce veste le-a dat tuturor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre