Simona Ionescu / Redactor Șef

Micuța Nicole Cherry a devenit o femeie frumoasă

Micuța Nicole Cherry a devenit o femeie frumoasă
O adevărată bombă-sexy! Orele petrecute la sală dau roade și în cazul micuței Nicole Cherry. Peste 2 milioane de fani se minunează cum arată la 21 de ani cea care a debutat pe când era o puştoaică minionă, slăbuţă, cu multe codiţe împletite.

Orele petrecute la sală dau roade și în cazul micuței Nicole Cherry.  Nicole Cherry, ajunsă la 21 de ani, nu mai aminteşte cu nimic de adolescenta care cânta piesa Memories, în anul 2013.

Micuța Nicole Cherry a devenit o femeie frumoasă

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a intrat în rotație pe posturile de radio din România.

Puștoaica s-a maturizat, mai ales că a trecut printr-o dezamăgire sentimentală, dar a evoluat și profesional.

A avut succes cu piesele sale, a mers la sală, așa că acum nu se sfieşte să îşi expună atuurile fizice ori de câte ori are ocazia. Fie pe pagina personală de Instagram, unde încarcă frecvent imagini provocatoare sau scurte clipuri video în care se antrenează de zor la sală, fie la ieşirile cu prietenii, Nicole Cherry ştie să fie seducătoare. Are pste 2 milioane de fani, e drept nu toți cu gânduri curate.

Nicole Cherry a sărbătorit 2 ani de relație cu iubitul său

Deși a luat o pauză forțată de la concerte, cauzată de pandemie, cântăreața a avut timp pentru alte proiecte și a lansat o colecție de haine. De asemenea, a petrecut mai mult timp cu iubitul său. Nicole și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație, pe 2 august.

Nicole Cherry a petrecut mai mult timp cu iubitul său. Nicole și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație, pe 2 august.

Nicole și partenerul ei au început o legătură romantică în urmă cu doi ani, deși se cunoșteau de mai multă vreme. Înainte de a începe relația, artista a trecut printr-o dezamăgire dureroasă: a fost înșelată cu una dintre prietenele ei. Acum, Nicole strălucește la brațul bărbatului iubit.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre