Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu despre Anna Lesko. Mai rar așa ceva!

Mihaela Rădulescu despre Anna Lesko. Mai rar așa ceva!
Mihaela Rădulescu a vorbit despre Anna Lesko, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Mai rar vezi așa ceva!

Anna Lesko este deja o prezență consacrată în showbizul autohton. Artista reușește să surprindă cu fiecare apariție, indiferent că este pe scenă, la bucătărie, sau într-o poză pe rețelele sociale. La 42 de ani, artista are un corp de invidiat, după care suspină mulți. 

Mai mult decât atât, Anna Lesko știe să se pună în evidență, iar fanii deja s-au obișnuit cu rochii vaporoase, viu colorate, cu motive florale şi detalii atent puse, dar și decolteuri năucitoare, care îi scot în evidență formele volptoase artistei. La rândul lor, accesoriile purtate de aceasta păr special făcute pentru ea – eșarfe de cap, bijuterii masive, cunune de flori și panglici lungi și colorate, toate purtate cu multă încredere de sine.

Mihaela Rădulescu despre Anna Lesko. Fotografia care a pus fanii pe jar 

Recent, Anna Lesko a urcat pe Instagram o fotografie care a făcut furori în rândul urmăritorilor, dar și a altor colege de breaslă. Artista era îmbrăcată cu o rochie de tip plasă, prin care i se puteau vedea formele apetisante. Ținuta inedită a fost completată de o coafură elegantă, dar și de un machiaj sofisticat și de bijuterii masive. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

În doar câteva ore, fotografia i-a adus artistei peste 6.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor. Printre aceștia s-a numărat și Mihaela Rădulescu, care nu s-a putut abține și a complimentat-o pe colega ei de breaslă. ”Ești atât de hot&fresh!” (n.r sexi) , i-a scris celebra prezentatoare, în timp ce alți fani au comentat apreciativ.  ”O doamnă frumoasă!”, ”Arăți foarte bine!”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți. 

Anna Lesko, pe scena iUmor 

Miercuri, de la 20:30, Anna Lesko va urca pe scena iUmor, pentru un număr de roast la adresa juraților. Artista a mărturisit că are emoții, însă acestea sunt constructive. „„Mă simt în apele mele aici, mereu am emoții, dar sunt constructive. Uneori, când nu am, creez momentul acela pentru mine. De exemplu, acum mă gândesc la Mihai!”, a spus cântăreața. 

Foto: Instagram

Ceva se întâmplă la matinalul „Neața’ cu Răzvan și Dani”. Ce se aude despre intențiile lui Răzvan Simion

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre